Besked och en tur till lantstället

I går kväll blev det klart. Intyget från min läkare kom med posten, så jag gjorde en sista dubbelkoll av alla detaljer och knatade ner till postombudet. Runt 240 gram papper skickades till Försäkringskassan för inspektion och beslutstagande, och jag har ingen aning om hur länge det dröjer innan jag vet om jag får några stålar. Jag har ju fortfarande inte fått något besked angående sjukpenning för september och oktober.

Ansökningar till Försäkringskassan. Bara att invänta besked.

Nåja. Det är bortom vad jag kan kontrollera, så det är bara att vänta på besked om allting, och försöka härda ut under tiden. Jag ska försöka att inte tänka på det dygnet runt… I helgen får jag i alla fall annat att göra, för i eftermiddag åker jag till älskaren Rs jobb, och så åker vi ut till lantstället över helgen. Han ska köra ner en massa saker, och om det är fint väder kanske det till och med är behagligt där.

Ska umgås med hans föräldrar, den dumma jycken, gå en fin promenad och äta gott. Kanske dela på en flarra vin för att värma upp oss lite inifrån, kanske spela ett spel. Glo på den stora TVn. Om jag känner R rätt så lär han ju vara upptagen med alla saker och att skälla på sina föräldrar, men jag tänker inte lägga mig i. Eller jo, om han gör det tänker jag åka hem, för han ska inte lägga sig i precis allt: Så det så. Jag ska bara ta det lugnt, och invänta besked…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/besked-och-en-tur-till-lantstallet/

2 kommentarer

    • Tofflannovember 8, 2013 kl. 16:42
    • Svara

    Nu håller jag tummarna för snabb handläggning och snabba besked!!!

    1. Tack bästa Toffla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.