Dagen är fri att fyllas

Vilken jävla dag det var i går då. Inte för att den var särskilt motbjudande (förutom vädret) och jag behövde vara hemma för att vila ändå. Så vad fyllde jag dagen med? Jo, jag började med att köra igång en tvättmaskin. Kul. Sen var det pappersarbetet till Försäkringskassan, det gick också ganska fort. Jag fyllde i blanketten om det arbetsmarknadspolitiska programmet de tror att jag är med i, på det sätt deras kundservice själva sagt. Det kommer säkert att vara fel, och enligt min erfarenhet spelar det ingen roll. Är det fel är det jag som råkar illa ut – som tidigare gånger. Ursäkta negativiteten, men när man blivit överkörd av dem så många gånger redan är det svårt att tro på att saker funkar förrän de faktiskt gör det. Det har hittills inte hänt.

Ansökningar till Försäkringskassan. Nu är dagen fri!

Sen åt jag lunch och hängde framför datorn ett par timmar, tills det trådlösa nätverket inte bara var trådlöst, det var icke existerande. Jaha. Rastlös. Vad gör man då? Jo, man städar de ytor som är i lagom höjd i badrum och kök. Spelar lite spel. Tränar lite, får lite ont, slänger in tvätten i torktumlaren, ligger och vilar kroppen, samtidigt som huvudet vill göra tusen saker.

Jag hoppas att det blir annorlunda i dag. Om det inte regnar åker jag kanske till stan en sväng under dagen, för jag har så jävla tråkigt. Och jag slipper pendeltåg och Södra station. Har inga direkta ärenden, förutom någon julklapp, så det är ju inte superkul att gå omkring själv. Men det är perfekt så där mitt i veckan, mitt i månaden och mitt på dagen. Inte så mycket folk, och till och med jag borde kunna ta mig fram lite här och var. Hitta ett mysigt fik jag inte varit på, glo på de riktiga människorna runt omkring, och kanske tjuvlyssna på deras problem. Onsdag. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/dagen-ar-fri-att-fyllas/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 13, 2013 kl. 13:00
  • Svara

  Hade tänkt söka tre jobb idag… Fanns inget att söka. Hade tänkt ta en promenad i solen… Ont i magen…
  Har skrivit av mig lite på bloggen, försökt äta nåt och nu ska jag läsa en stund. Anna jobbar till halv tre och efter det ska vi ev. åka till en second handaffär och sen blir det lax i ugn till middag.
  Variationsrik dag, med andra ord…

  1. Låter ungefär som en dag som alla andra. 🙁 Vi behöver lite mer skoj och bra besked!!

    • Tofflannovember 13, 2013 kl. 13:19
    • Svara

    Jaa det gör vi! 🙁 Jag ser hur du kämpar också och fy te rackarns så motigt det känns just nu. Nästa vecka har jag planerat in STORSTÄDNING. Då hoppas jag att åtminstone kroppen ska bli trött och slut, även om hjärnan bara mal på i det oändliga kring oro och sånt…

    1. Det körde jag i går – med mina mått mätt. :mrgreen: Skitkul…! Men vad gör man inte för att hålla tankarna borta… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.