Dagen efter jobb

Det är dagen efter i dag. Dagen efter jobb är jag för det mesta ganska däckad, och särskilt i dag eftersom det blev en hel del spring i går. Eller ja, allt är ju relativt, men jag rörde mig frekvent mellan olika kontor, arkiv och skrivare. Jag tog sovmorgon i alla fall, och så har jag cyklat lite. Det blir inte så många minuter i taget, men tillräckligt för att pumpen där inne ska få jobba åtminstone lite grann. Inomhus, så klart.

Dagen efter jobb blir nästan alltid en återhämtningsdag. Nu är det ju strax helg också, och jag hade inte tänkt sitta ensam hemma och vara trött när andra människor har ledigt, och kanske till och med vill hitta på något. Jag skulle vilja käka någonstans med älskaren R. Det behöver inte vara något fancy ställe – en wok eller kebab duger finfint åt mig – bara att jag slipper laga maten själv en kväll skulle vara skönt. Något festande är inte aktuellt, vad jag vet nu i alla fall. I så fall blir det en tredje dagen efter den här veckan…

Tecknad mat. Dagen efter.

Jag hoppas att det blir någon action med alla prylar som står här hemma också någon gång under helgen. Jag flyttade in de skrumpna, fula chiliplantorna i sovrummet, så att jag slipper se dem hela dagarna. Det märkliga är att den som har stått mörkast och torrast har börjat blomma igen! Vet inte om det blir något av dem, men den får stå där och hoppas att se solen tills vidare. Jag bryr mig inte nämnvärt, de är ju Rs plantor. Dör de lär han sig kanske att de måste ha vatten även när det inte är sommar. Nåja, snart kväll. Popcorn. Film?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/dagen-efter-jobb/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.