Dam som stal i tunnelbanan

Jag såg en dam på tunnelbanan i går. Åkte en bra bit för att träffa min kompis, och så här i efterhand är jag glad att jag gjorde det. Vagnen var i stort sett tom när jag satte mig, och på sätet mittemot låg det en enkel, svart stickad halsduk som någon glömt kvar. Efter någon station klev det på en väldigt fin dam.

Hon hade perfekt lagt hår och make up, hon bar dräkt, kappa med pälskrage, märkeshandväska som kostar runt 5000 kronor, märkesglasögon, Burberry-halsduk och fina handskar, allt för en fin dam. Det gick med andra ord ingen nöd på henne. Vagnen fylldes på så pass mycket att folk stod upp, men ingen satte sig där halsduken låg, på sätet bredvid. Sen gjorde hon sig redo för att kliva av, tog halsduken, stoppade den i handväskan och gick mot dörren.

Jag sa åt henne att inte ta den, eftersom den låg där redan när hon klev på vagnen. Hon blev nog lite skraj, för hon fräste lite och sa att hon visst hade haft den med sig in i vagnen. Då surnade jag till och sa, ganska högt:

Jaha, du är inte bara en sådan dam som tar andra människors prylar, du är en lögnare också.

Skulle inte tro att det var särskilt uppskattat av henne, men hon blev verkligen knallröd i ansiktet och klev ut och iväg fort som fasen. Haha! Idioter. Är det så svårt att låta bli att sno prylar som någon (som antagligen hade det sämre ställt) annan glömt kvar, i stället för att lämna kvar den eller lämna den till tågföraren eller någon annan i personalen? Jävla pucko. Men det är väl kanske så man blir så rik så att man har råd att klä sig och se ut som hon gjorde – genom att sno andras prylar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/dam-som-stal-tunnelbanan/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 8, 2013 kl. 16:44
  • Svara

  Heja Klara! 😛 Bu för tjuvaktiga skator! 🙁

  1. Haha, det var lite roligt. Folk måste bli bättre på att säga ifrån! 🙂

  • Annikanovember 14, 2013 kl. 15:57
  • Svara

  Tummen upp för ditt agerande…..skana ha de…Tjuvkärringen där!

  1. Haha, tack! Ja, jag hatar när folk beter sig som jävla skator. Inte ok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.