Dokument och datasystembyte

Ha! Det nya datasystemet på jobbet verkar fungera någorlunda! Det var lite småproblem med en del dokument och att registrera lite saker, men supporten var där och löste dem vartefter, så när jag kommer dit nästa gång (på torsdag) så går det säkert ännu bättre. Många saker är så oerhört mycket bättre och enklare, men den del är lite svårare för min del. Mer klickande, färre snabbkommandon på tangentbordet.

Det var i alla fall kul att kicka igång och fixa lite nya dokument och förenkla saker och ting. Jag var kvar nästan ett par timmar för mycket, men det flexar jag tillbaka andra dagar. Har druckit alldeles för lite vatten i dag, och stirrat på dokumenten alldeles för mycket, så jag har haft huvudvärk hela eftermiddagen. Det har fortfarande inte släppt, men jag pimplar H2O med sugrör ur en flaska as we speak.

Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen och så kanske försöka be älskaren R hjälpa mig installera skrivaren som min faster lämnade hos mig i dag. Se om den fungerar, och om den fungerar ihop med min dator. Så himla glad att jag fått den, nu blir det lite enklare med pappersjobbet framöver – bara intyget från husläkaren kommer med posten snart…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/dokument-och-datasystembyte/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.