En stund på stan

Jo, jag åkte faktiskt till stan en stund i går, och dyrt blev det! Jag trodde inte direkt att jag hade några ärenden, men på förmiddagen gick jag genom badrumsskåp och förråd och kollade hur det låg till med saker som man bara köper någon gång om året. Jodå, det mesta var ganska slut. Mascara, hårvax, concealer och rakblad. Nej, inte på listan över nödvändigheter, men saker jag vill ha. Ser jag ok ut mår jag bättre, så enkelt är det.

Det var inte så lite folk på stan som jag hade trott, så jag var bara där ett par timmar. Utförde mina ärenden, köpte julklappen till min systerdotter, hittade en skitsöt uggle-almanacka (som tyvärr var alldeles för stor och i fel format), och kollade efter något till syrran. Ingen tur där.

Såg en söt almanacka med ugglor på stan

Gick och fikade på Pub i all ensamhet, glodde på folket och vilade min ömma kropp medan jag lyssnade på andras problem. Tänk att världen nästan går under bara för att någon glömmer att man fyller år, jag var inte ens medveten om att det var viktigt.

Krockade nästan med Kristofer Lundström, programledaren för ”Kobra”, ni vet han som är ganska lik Ernst Kirchsteiger, och strosade runt i solen en stund till. Orkade inte ta mig några längre sträckor, för det gör ont att gå. Jag måste försöka hitta på något till syrran, det är helt omöjligt att komma på bra presenter till henne! Är i alla fall glad att jag inte stannade hemma, för jag fick lite gjort och hade ganska trevligt när jag gjorde det – även om jag var helt solo.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/en-stund-pa-stan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.