Hårfärg i höstmörkret

Jag tonade håret i för ett par dagar sedan. Det såg så tråkigt och halvdött ut, så jag körde en mörk toning som vanligt, en eller ett par nyanser mörkare än min naturliga hårfärg. Hade redan ett paket hårfärg stående i badrumsskåpet sedan en shoppingtur för några veckor sedan, som tur var. Och vet ni vad? Jag känner mig faktiskt lite snyggare och ser piggare ut på en gång. Jag är inte det, men allt för att lura min egen hjärna funkar. Bara jag lyckas blanda ihop flaskorna med innehåll utan att spilla ut hälften.

Mood hårfärg

Det är ganska svårt för mig att färga håret själv, eftersom det betyder att man måste ha händerna över huvudet i mer än tio sekunder. Det tar snarare tio minuter, och det orkar jag inte med. Nackspärren och smärtan i axlarna tilltar kraftigt och brukar även resultera i huvudvärk och obrukbara armar ett par dagar. Men ibland gör jag det ändå, för att det känns bättre ett tag framöver. Älskaren R hjälper ytterst motvilligt till någon minut då och då, men nästa gång tror jag att jag ska be syrran eller någon annan om hjälp. R klagar mest, trots att han lätt klarar av det. Vem som helst kan nog, egentligen. Jag har ju ganska kort hår, så det är enkelt.

Har haft håret lite på utväxt ett tag, så det är inte fullt så kort som på bilderna här till höger. Jag tycker inte att jag ser riktigt klok ut, men omgivningen verkar tycka att det är bra. Återkommer med en bild vid tillfälle på den nya svampfrisyren. Mycket längre än vad det är nu tänker jag i alla fall inte låta det bli, någon jävla måtta får det vara. Skönt med ny hårfärg i höstmörkret, eller vad det nu är, i alla fall.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/harfarg-hostmorkret/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.