Inga fler prylar!

Älskaren R har varit i huset han växte upp i för sista gången. Det hade inte varit särskilt nostalgiskt, för han älskar ju lantstället så mycket mer, och de senaste åren har huset ändå mest stått tomt. Alla prylar är hämtade, så nu återstår bara att gå igenom varenda liten pinal, och att försöka få plats med dem någonstans. En del saker och möbler är verkligen fina, men vår lägenhet är ju redan proppfull. Nåja, om tusen år kan jag köpa en som är dubbelt så stor.

Det har tagit sin lilla tid för mig att komma över lördagens lilla piller-misstag och kalaset. Hela dagen i går var jag öm som fasen i kroppen, och trött. En konstig trötthet, rakt genom både kropp och huvud, trots att jag faktiskt sov stenhårt utan sömnpiller på lördag kväll. I dag har jag varit lite segare än vanligt också, men nu börjar det räta ut sig till det ”normala”.

Kroniskt ryggskott och dito nackspärr, kronisk trötthet och sånt, alltså. I morgon blir det en vilodag till. Jag måste försöka följa med R till gymmet oftare – eller så måste han följa med mig ut och gå oftare. Jag kan inte gymma själv, för var byter man vikt? Jo, på golvnivå. Helt omöjligt. Fria vikter är tydligen helt fel för mig som överrörlig med de problem jag har.

Gym och fria vikter, bänkpress, träna

I går var det helt omöjligt att följa med och träna. Men nu i och med att husförsäljningen och allt börjar reda upp sig, så kanske ha kommer att ha mer tid för mig. Förhoppningsvis. Det är ju fortfarande mycket kvar att göra, men inget som måste vara färdigt före ett specifikt datum. Risken är ju att det aldrig blir färdigt, men sedan i somras har det bara varit prylar och fix. Jag behöver lite mer uppmärksamhet ett tag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/inga-fler-prylar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.