Intervju, fika och organisering

I dag ska jag äntligen träffa Tofflan! Vi har bara setts en gång på riktigt, men vi kommunicerar online via varandras bloggar flera gånger i veckan. Nu passar det så bra, för jag är sjuk och därmed ledig, och hon ska till norra sidan av staden för en intervju angående ett jobb. Vi passar på och fikar och skvallra ikapp lite grann innan hennes intervju, och kanske lugnar hennes nerver lite. Om det behövs, vill säga.

En kopp kaffe och en komplimang. Ska fika med en vän före hennes intervju!

Jag hoppas så innerligt att hon får det jobbet hon söker! Hon är en erfaren kommunikatör inom många områden, och det är lite synd om alla företag som har nekat henne anställning hittills. Hon söker nästan 100 jobb i månaden, så det måste vara hennes tur snart. Förhoppningsvis redan i och med dagens intervju, för det är den allra sista delen av urvalsprocessen.

Vi ska ses strax efter lunch, så fram tills dess donar jag lite hemma med pappersjobb, och varvar med att försöka stuva om lite i garderoberna. Sommarkläderna med alla klänningar och shorts behöver inte längre ligga som det mest lättillgängliga i garderoben, de får åka längst upp tills värmen kommer tillbaka nästa år. Det är bättre att jag får tag på tjocka tröjor och thermoleggings utan att behöva klättra eller sträcka mig som en giraff. Fy, vinter…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/intervju-fika-och-organisering/

2 kommentarer

    • Tofflannovember 5, 2013 kl. 09:42
    • Svara

    Va gullig du är! 😛 Och vad jag ser fram emot att ses! Och nerverna dallrar redan, så du får gärna lugna dem med ett skratt och en fika! 😮

    1. Dallrar?! :mrgreen: Låter som vi behöver nåt starkare än kaffe, hahaha!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.