Julklapp och intervju

Jag har hittat så himla många smarta hjälpmedel som jag skulle behöva i den nya katalogen från Enklare Liv. Allt från saker som hjälper mig ta mig ur sängen på morgonen, till en klädvårdsrulle som aldrig tar slut (man sköljer den bara i vatten), en pryl man har för att sätta på sig strumporna med utan att behöva böja sig, mjuka handtag till kryckorna, ryggkuddar och andra ergonomiska hjälpmedel. Om någon köper en julklapp till mig – välj en därifrån tack!

Lejon på NK, julklappar

Och apropå att köpa en julklapp – det är mer än en månad kvar till jul och jag börjar redan tycka att det är jobbigt att jag inte kommer på vad jag ska köpa till syrran. Allt annat (till hela två personer, vi har egentligen slutat med att ge varandra en julklapp) är färdigt, men storasyrran är omöjlig. Inte personligen, men det är omöjligt att komma på något att ge till henne när hon inte önskar sig något specifikt. Nåja. På en månad kanske jag kommer på något, annars blir det en tråkig nödlösning.

Och apropå hjälpmedel – jag har nyss kommit på ett par saker jag köpt, till ett värde av ungefär 1400 spänn, som jag glömde att inkludera i listan för ansökan om handikappersättning. Ett jävligt obekvämt och brett trocanterbälte, till exempel. Försäkringskassan har dock bokat in en telefonintervju med mig i morgon, så då kanske jag har möjlighet att lägga till saker. Har ingen aning om vad intervjun ska handla om, men det är ju toppen att de gör det på det viset och att även den ansökan har börjat att behandlas – det måste även innebära att ansökan om sjukersättning är under utredning! Nu, tillbaka till funderingarna kring en julklapp…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/julklapp-och-intervju/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Snovember 20, 2013 kl. 18:15
  • Svara

  Telefonsamtalet handlar om det de inte vet. Hur
  Mycket ansöker du pm, hur mycket jobbar du då och hur ät arbetstiden förlagd. Vad innebär dina arbetsuppg, sociala förhållanden etc. Kanske/ förmodligen har de mkt info om dig o dina besvär om du vart sjukskriven innan. Arbetsförhållande, begränsningar, går anpassningar att göra. Vad bra att ansökan redan handläggs.

  1. Ja, jag trodde att det skulle dröja mycket längre innan de hörde av sig! All sån info har jag redan skickat in, men det är olika handläggare för de olika sakerna, så de kanske inte fått kopior på det. Det ska bli intressant i alla fall! 🙂

  • Tofflannovember 20, 2013 kl. 19:27
  • Svara

  Lycka till med intervjun!!!

  1. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.