Katten flög i luften

Alltså, min stackars lilla grå katt! För bara några veckor sedan ilade vi ju iväg med honom till veterinären efter att han försökt hoppa upp på mitt höj- och sänkbara bord när jag stod vid datorn och skrev, och lyckligtvis var det ingen större fara med honom då. Han hade bara fått ont i en tass när han landade fel, och det gick över så fort vi kom fram till veterinären. I går var det på väg att hända igen, men på ett lite roligare sätt. Stackars lilla katten!

Han låg och sov på armstödet på soffan. Det är väldigt brett, så en katt kan utan problem nästan ligga på tvären på det och sova. Och det var just det han gjorde – sov. Jag och älskaren R satt i soffan, och helt plötsligt fräste han till som fasen. Katten hoppade nästan rakt upp i luften eftersom han blev så rädd att någon fräste. Det ligger ett överdrag på armstödet som man kan ha fjärrkontroller och sånt i, och det fastnade i hans klor och följde med upp i luften, och så landade han på pedalen på min träningscykel som stod bredvid – med överdraget över sig.

Söt grå katt, min grå luddskalle ler. Sötaste katten! Roliga bilder på djur

Panik, förvåning och rädsla samtidigt som man är brutalt nyvaken, kan tänka mig att det inte direkt är någon höjdarkänsla… Vi gosade en stund, sen gick han och nosade misstänksamt på platsen innan han gick och lade sig för att sova där igen. Pucko. Han gjorde i alla fall inte illa sig den här gången, men jag kan inte låta bli att undra vad han drömde. Han kanske parallelldrömde med mig, när jag hade ihjäl folk…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/katten-flog-luften/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • piafianovember 15, 2013 kl. 18:12
  • Svara

  Knasluddskalle! Han kanske drömde att han missade ett råttjaktsträningspass samtidigt som han visste att han missar favvoprogrammet på tv…hur han än gör så missar han något. Antingen eller. FFFRRRÄÄÄZZZZ! 🙂 Själv har jag inatt letat efter mina möbler i irrgångar eftersom jag helt plötsligt skulle flytta. Källarlokalerna låg under Stadshuset, jag hörde hög klassisk musik ovanifrån. Panik och bråttom. Inte hittade jag min skrubb heller då korridorerna var typ en kilometer långa och var lika stora som ett eh…kylskåp???

  1. Hahaha! Ja, det pågår något i den där lilla skallen som är mycket konstigt ibland. 🙂 Och det är skönt att höra att det inte bara är jag som är ute och irrar i drömmarna!

  • piafianovember 15, 2013 kl. 18:14
  • Svara

  Skrubbarna var alltså lika stora som ett kylskåp 🙂

  1. Väldigt användbara för möbler och sånt då! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.