Kista och Grekland

I dag ska jag iväg på äventyr igen! Om ett par timmar hoppar jag in i en taxi och åker norrut, ända till Kista centrum. Ska träffa en gammal bekant där för att käka lunch och prata ikapp de senaste två åren eller så, sedan vi sågs sist. Det blir kul, jag gillar honom. Dessutom är han så generös att han svarade på min efterlysning efter en skrivare, och trots att jag redan fått en kunde han tänka sig att ge bort den så att en annan av mina kompisar som är i ungefär samma sits som jag kan få en också. Jag blir lycklig av osjälviska människor som kan tänka sig att göra sådana saker!

Skrivare, printer, kopiator

Han är bara ledig över lunchen, så jag tar mig nog en svängom där inne i centrum för att se om jag kan hitta julklappen jag saknar, och kanske något kul till mig själv också. Typ en hårspray, min tog slut för en vecka sedan och jag har sett ut som ett troll i huvudet sedan dess. Jag fick dessutom pengar i julklapp som var öronmärkta till nöjen – absolut inte behandlingar, hjälpmedel eller träning – som jag fortfarande inte har använt.

Syrran och jag hade planerat att åka på någon solig charter till Grekland en vecka, men sen blev det ryggoperation, sjukskrivning, problem med att hitta min arbetsförmedlare, och sen fick jag jobb. Det blir alltså ingen resa, åtminstone inte i år. Det skulle vara helt fantastiskt att komma iväg, men jobb går självklart före. Dessutom ligger Grekland säkert kvar nästa år också. Men nu: kaffe och en varm, härlig dusch innan den långa färden till Kista centrum!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/kista-och-grekland/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.