Kul dagar i veckan!

Det har varit många kul dagar den här veckan! Hade en riktigt trevlig lunch ned en gammal bekant i går. Åkte tunnelbana dit och tog en taxi hem eftersom jag hade ytterligare en skrivare med mig, som ska till en annan kompis. På tunnelbanan hände något sjukt kul, men mer om det senare! Jag gick runt och kikade lite i centrumet där vi skulle ses, och hittade absolut ingenting av intresse. Inte ens rätt sorts hårspray! Sen dök han upp, och vi käkade och babblade så mycket det gick på en timme.

Skrivare, printer, kopiator

Han är rolig. Träningsfreak, och ganska lik R på många sätt. Förhoppningsvis dröjer det inte ytterligare ett par år innan vi ses igen, för jag gillar honom. Taxichauffören höll på att mosa en tants rollator med skrivaren på väg hem, men jag tror att det gick bra…

Nu är det dags för mig att jobba igen. Det blir ingen lång dag, för jag ligger på plus på flexsidan. I måndags var jag där nästan två timmar längre än vanligt, eftersom vi hade installerat det nya systemet, så i dag blir jag nog inte kvar mycket längre än vad som är absolut nödvändigt för mig för att hinna med mina arbetsuppgifter.

Jag är lite osäker på hur en del av dem ska utföras i det här nya systemet, och vem som ska göra vad – men det får vi väl försöka reda ut i dag. Mycket av det jag gör har i alla fall förenklats avsevärt, och det är skönt att slippa både dubbel- och trippelkolla allt innan man trycker på ”start”. Jag kör nog dubbelkoll ett tag till om det finns några barnsjukdomar i systemet, men det ska egentligen inte behövas sen. Det ska bli lite kul och spännande i dag faktiskt! Det blir nog en ganska bra dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/kul-dagar-veckan/

2 kommentarer

    • Andersnovember 7, 2013 kl. 14:44
    • Svara

    Verkligen kul att ses och tycker helt klart att vi måste träffas snart igen.
    /Träningsfreaket

    1. Haha, ja! Måste kolla upp den där fredagen närmre, det vore kul att hänga med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.