Kul vecka framför mig!

Måndag, ny vecka, och det händer en massa kul! I dag har vi bytt datasystem på jobbet igen, så vi får se hur det går med mina arbetsuppgifter. Ingen vet förrän jag provar, antar jag. Jag är inte helt hundra på hur en del utsökningar kommer att fungera, och vilka brev som inte ska skickas, men det visar sig. Sen på lunchen kommer min fina faster förbi med sin skrivare, som jag tar med hem i taxin efter jobbet. Hon bor i närheten, så det var supersnällt att leverera den så att det blir så bekvämt som möjligt för mig!

Skrivare och kopiator. Kul vecka framför mig

Jag har roliga grejer på G varenda dag den här veckan, utom möjligtvis fredag. Ska träffa två fina vänner som jag inte har träffat på evigheter, en i morgon och en på onsdag – det ska bli fantastiskt kul. Sen blir det jobb igen på torsdag, och så eventuellt lantstället till helgen. Det är ju fortfarande inte svinkallt, och det går att vara där med lite kaminer och element. Det blir trevligt, för jag har inte varit där sedan början av september.

Älskaren R börjar bli färdig med hustömningen, men det är så mycket som ska till lantstället för förvaring, tills dess att vi har mer plats för sakerna. Den dagen kommer kanske någon gång i framtiden, annars vet jag inte vad han ska göra med allt. Inte riktigt mitt problem nu heller. Hur som helst, veckan är ganska fullbokad och det blir roligt nästan hela tiden – förutom pappersarbetet som ligger och gnager i bakhuvudet och som tar upp all min övriga tid…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/kul-vecka-framfor-mig/

2 kommentarer

  • Sandranovember 4, 2013 kl. 19:52
  • Svara

  Inte ska du vara orolig. Kan jag lugna din oro ngt? Har du skickat in läkarutlåtanden tillsammans med ansökan? Om ej, skicka in tillsammans. När den skickats in ska du få bekräftelse per post att ansökan tagits emot och hur lång tid till beslut som räknas, du får oxå info om ngt behöver kompletteras din ansökan, isåfall får fu reda på vad. Om ej kollar man 1) att allt medicinskt är uttömt 2) att allt arbetslivsinriktat är uttömt. Om ja är det inte så svårt, om inte kollar man var det brister o försöker komplettera, en sgi utredning startar, har du varit på af ( utförsäkrad är det bra , då du återvänt till sjukförsäkringen o man inte kunnat hjälpa dig vidare på af. Man kollar hela din historik o vb diskuterar med beslutsfattare. Därefter får du beslut om det är bifall och ska kommuniceras om det blir avslag. Du ska oxå få en preliminärberäkning hem över ungefärlig summa. Typ så !

  1. Åh, tack! Jag väntar på intyget från läkaren, men jag har börjat att fylla i ansökningsblanketterna (bostads- och handikapptillägg också) och skrivit ut och kopierat det mesta rent praktiskt kopplat till min inkomst, deklaration och årsbesked och sånt. Har mycket författande att skriva i bilagor kring hur sjukdomen påverkar mig i arbetslivet etc, men en del av det har jag sparat sedan tidigare sjukskrivningar.

   Jag är inte aktuell hos Arbetsförmedlingen just nu, då jag har en tidsbegränsad anställning på 25% och är sjukskriven resten av tiden, men innan jag började jobba (och efter) var jag i Fas 2. Arbetsförmedlingen vill dock inte ha så mycket med mig att göra eftersom jag inte kan göra det som krävs av en arbetssökande! 🙁

   Det som egentligen oroar mig är ett eventuellt avslag. En av gångerna jag har opererat ryggen fick jag inte vanlig sjukpenning trots att jag var sjukskriven i tre månader, på grund av administrativa fel. De ansåg att jag skulle jobba trots att jag var sövd och inte kunde gå eftersom jag bara hade ett administrativt jobb… 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.