Märklig morgon med grymt kalas!

Alltså, vilken jäkla märklig förmiddag det var i går! Under natten drömde att jag inte kunde sova, att jag blev avbruten och uppsläpad för att mata kor och underhålla en skolklass, och en hel massa konstigt. Var väldigt trött när jag vaknade, och som vanligt började jag dagen med ett stort glas vatten och så tog jag fram piller. Det var bara den lilla detaljen att jag råkade ta en hel sömntablett i stället för en morfintablett… Brukar ta en halv sömntablett när jag går och lägger mig, ehhh.

Jävlar”, tänkte jag. ”Jaha, barnkalas hos mig om fyra timmar, ska jag försöka kräkas upp den?” Nej, det hade jag ingen lust med. Så vad gjorde jag? Jo när effekten började komma bäljade jag i mig tre muggar kaffe och en Red bull, jag stod ute på balkongen och huttrade som en galning, och så cyklade jag lite på träningscykeln för att försöka få igång lite adrenalin. Sen duschade jag kyligt. Det hjälpte kanske lite, men jag var ändå helt off och det var en oerhört märklig upplevelse! Skulle kunna ha somnat stående! Min kompis från kursen jag gick förra hösten kom och hämtade skrivaren, och hon tyckte också att jag såg lite slö ut. Jooo…

Medicin. Märklig morgon

Det tog sisådär fyra timmar för effekten att avta, sen blev det tvärtom. Helt hyper av allt koffein och allt socker jag mulade i mig vid fikat. Hade ändå väldigt trevligt på kalaset, och jag var, precis som väntat, lektant och förstahandsval för födelsedagsbarnet. Förutom fika, ballonger, serpentiner, presentöppning, fiskdamm och utdelning av godispåsar, så red vi till Sydafrika och tillbaka i min säng. Ja, det är korrekt. Syrran hade med sig allt fika, så allt jag gjorde var att brygga kaffe och blanda ett glas saft. Och distribuera partyhattar och små drinkparaplyer.

På kvällen kom bästa M över med film, och vi lökade i soffan och åt några tusen kalorier till i form av chips och godis. Förutom en väldigt märklig morgon (jag har aldrig tagit fel piller av misstag förut!) så blev det en grym eftermiddag och kväll. Och jag somnade gott.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/marklig-morgon-med-grymt-kalas/

2 kommentarer

    • Tofflannovember 24, 2013 kl. 18:16
    • Svara

    Wow… red ni ända till Sydafrika???

    Skönt att kalaset blev lyckat – fel piller till trots! 😛 😎

    1. Jajamen, på en stor haj som fick agera häst. De kan tydligen springa både fort och långt, fick jag lära mig! 🙂 Det blev väldigt lyckat, och att jag orkade hela dagen var ett under!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.