Mitt kontor är lite mer färdigt!

Det blev genast betydligt trivsammare i mitt lilla kontor, när tavellisterna kommit upp på väggen ovanför! De sitter ganska högt uppe så att jag ska kunna höja och sänka bordet utan att något är i vägen. Det är så gott som färdigt där nu, förutom någon slags ergonomisk matta att stå på. Den får bli ett senare problem, och det beror ju lite på om jag får handikappersättning också. Mitt kontor befinner sig i en ganska mörk liten hörna, men jag tycker att det är mysigt. Med rätt belysning blir det ändå helt perfekt! Det resulterade dock i en väldigt suddig bild…

Mitt kontor är lite mer färdigt nu när tavellisterna är uppe!Bilderna på listerna ska som sagt bytas ut, så det blir till att gå igenom älskaren Rs massiva samling av fotografier som ligger på USB-minnen. Han rensar ju aldrig, så det är ibland åtminstone 10 för mig exakt likadana bilder föreställande samma sak. Väldigt jobbigt när man letar efter något särskilt. Det borde ändå finnas en hel del fina bilder från Paris någonstans, och ett par av dem är jag ute efter.

Jag vet att någonstans inom dessa fyra väggar ska det finnas några ramar också, men fråga mig inte var han har gömt dem någonstans. Jag letade lite i går, men hittade dem ingenstans. Han visste inte heller. Nåja, inte prio nummer ett, kanske. Nu är det äntligen gjort, och mitt kontor är mer jag. Märk väl att det sitter en liten uggla på kanten på tavellisten till höger… Nu väntar det kalas här vilken minut som helst, och jag lär vara ganska seg i kväll. Dags att masa sig upp ur soffan alltså, au revoir.

Mitt kontor är lite mer färdigt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/mitt-kontor-ar-lite-mer-fardigt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 23, 2013 kl. 18:05
  • Svara

  Vaken fortfarande? 😉

  Fin arbetsplats! På mitt förra jobb köpte jag en matta som såg ut som en sån där gummimatta som ligger i entréer. Fast den ergonomiska mattan hade liksom bubblor i stället för snirklar. Tyvärr fick jag mattan försent och min hälsporre blev ett faktum. Så stå inte för länge så du får sån skit också.

  Ser fram emot en kalas-rapport när du har VAKNAT! 😎

  1. Hypervaken!! Socker, kaffe, Red bull, rubbet!! :mrgreen: Jag har en sån där bubblig matta på jobbet, den är riktigt bra! Varierar ofta mellan sittande och stående, så jag står sällan mer än en halvtimme åt gången.

   Kalasrapporten kommer först i morgon, för allt blev så jäkla märkligt i dag! 🙂

  • Christer Holmnovember 23, 2013 kl. 23:51
  • Svara

  Ser nice ut, Min arbetsplats ser nästan likadan , fast jag har två skärmar och det finns en massa nördiga figurer runt den. 😛

  1. Haha, jag har lagt till lite nördiga saker sedan bilden togs! 🙂 Det såg så kalt ut bredvid lampan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.