Nödvändiga saker och brev

I går var ingen toppendag. Min nackspärr var ovanligt mycket sämre efter att ha åkt rullstol ute i kylan (även om det inte är särskilt kallt ute så blir man genomfrusen av att sitta stilla), och försökt prata med de snett bakom mig. Ett tag gjorde det så ont att jag mådde illa.

Mitt lilla lumbago jävlades också, så jag höll mig så stilla det bara gick ända fram till kvällen Då skedde det där roliga – storhandlingen. Nej, inte alls kul, men vi saknade många nödvändiga saker. Frysen var någorlunda full, men vi hade ingenting att ha till allt diverse fryst protein. Dessutom lyste nödvändiga men tråkiga saker som toapapper och WC-anka med sin frånvaro.

Söndag kväll är nog den bästa tiden att handla på. Särskilt så här innan bidrag och lön, det var faktiskt riktigt lugnt och skönt inne på stormarknaden. Fattar inte varför folk inte handlar på söndagar i stället för fredagar och lördagar – för det är faktiskt då de flesta gör sina stora inköp.

Men dyrt blev det, trots att inga onödigheter följer med hem. För visst måste väl muffinsformar var nödvändiga? Och kex…? Ja, vi säger det. Nu har jag i alla fall sovit okej, trots att jag spenderade ganska många timmar i sängen i går också. Det är dags att jobba. Om allt funkar som det ska, har jag miljarder brev att skriva ut.

Ok, kanske inte, men tusentals i alla fall. Jag har i och för sig trott det varje dag jag gått till jobbet sedan bytet av datasystem, men i och med krisen i Filippinerna så är det verkligen så på riktigt nu, även om det ”vanliga” inte funkar ännu. So long.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/nodvandiga-saker-och-brev/

2 kommentarer

    • Nitiznovember 18, 2013 kl. 09:23
    • Svara

    Nä det är inte kul att storhandla, men visst är det lite ironiskt på något vis; först känner man sig fattig för att det inte finns något hemma , sen känner man sig fattigare i plånboken.. Ha en bra dag iallafall!

    1. Haha, det är helt sant! Hellre fullt i skåpen än tomt i plånboken :mrgreen: Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.