Party-soda

I kväll blir det alltså party här hemma! Har förberett trerätters middag samt pre-dinner snack (inte majonnäs, för er som är bekanta med termen från Regular Ordinary Swedish Meal Time). Ska bjuda familjen på saker som mina föräldrar definitivt inte har smakat – syrran vet nog ungefär vad det handlar om i alla fall. Och är det fest så måste man ju även ha drinkar, och vad blandar man spriten med? Party-soda såklart!

Coop Party-soda

Haha! Det står bara att det är fruktsmak på den, och inget närmare om vilken frukt eller i vilken mängd… Det är i alla fall helt garanterar bara onaturliga ingredienser i den, förutom vatten och socker. Men är det fest så är det, och jag kunde inte motstå att ta med den hem för att se om den faktiskt är vad den utger sig för att vara. Namnet antyder ju att det redan är alkohol eller något annat illegalt i den, men det är det alltså inte.

Jag och E har fixat med maten, och älskaren R har kört dammsugaren. Snart dyker familjen upp och jag korkar upp vinet. Tur att sängen är i rummet bredvid, så när alla förhoppningsvis är mätta – om maten går att äta – lagom fulla, trötta på party och har åkt hem, så är det nära för mig att gå och lägga mig. Så glad att E är här också, hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/party-soda/

2 kommentarer

    • Sandranovember 30, 2013 kl. 17:33
    • Svara

    Fan va gott!!

    1. Den var helt ok, väldigt kemisk i smaken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.