Regnet kom

Men vilken jävla otur vi hade med vädret i går då! Jag sov länge (förutom någon Orson Welles-inspirerad sci-fi-väckarklocka från ”Mars Attacks” som ringde i flera minuter vid halvsju), och kom inte igång förrän vid tiotiden på förmiddagen, så framåt tolv var jag smärtlindrad och redo att faktiskt vara ute och göra saker! Älskaren R tog sig ut långt tidigare och började sortera ut skräp från det som är hämtat från hans föräldrars hus. Jag småpratade med ”svärmor” och softade inomhus tills jag var i form för att göra något. Då kom det. Regnet.

Regn, regndroppar på gatan

Sen regnade det hela eftermiddagen, och hela kvällen. Jag fick höra att en av grannarna hade skaffat en liten kattunge, och mitt största mål för dagen var ju att gå dit och höra om vi fick hälsa på den. Ja, jag är sjukligt förtjust i små kattungar. Men nej, det blev aldrig av. Regnet upphörde ett stund, och då hann jag klä på mig och höra om R hade tid att följa med (eftersom det är han som känner de som har kattungen, och inte jag), men sedan började det om. Regnet, alltså. Nåja, tur att det inte var snö.

Sen hade han fullt upp, och till sen var vi hungriga. Gjorde en sjukt god fläskytterfilé med pepparsås och potatis, delade på en flaska vin, och sen var det för sent för att gå. Dessutom blev jag berusad, och det var ytterst omysigt väder ute. Vilken jävla otur! Det har varit riktigt fint och soligt länge, men så fort vi kom hit till lantstället så kom regnet. Nåväl. Det är i alla fall inte särskilt kallt, och det är väldigt varmt och mysigt inomhus. Hoppas få en ny chans att gå och se kattungen i dag innan vi åker hem (vilket blir någorlunda tidigt eftersom jag jobbar i morgon) – det är fortfarande mitt enda mål.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/regnet-kom/

2 kommentarer

1 ping

  • Malinnovember 10, 2013 kl. 12:53
  • Svara

  Gillar du energidrycker? Vill du jobba tillsammans med dina vänner? Vill du tjäna pengar på att dricka energidryck? Här hittar du en otroligt nyttig och god dryck (Verve!) som innehåller 12 vitaminer, mineraler, aloe vera, grönt te osv. Vill du veta mer? Klicka in på hemsidan.

  1. Vill du göra reklam eller inleda ett samarbete får du maila till mig. Tar bort din länk, jag ogillar sån här irrelevant spam. Betala folk för att mula i sig kalorier…?

  • Blommor, kattunge och mys -november 10, 2013 kl. 19:39

  […] på lantstället är över! Det regnade ju hela jävla lördagen, så för min del blev det en innedag. Ingen kattunge-klappning. Ingen […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.