Sällskap och förväntningar

Det var så härligt att komma ut på stan i dag och träffa Fru Hatt! Vi fikade gott och babblade non stop i ett par timmar, innan kropparna tog slut och vi åkte hem åt var sitt håll. Vi avhandlade både stort och smått, oviktigt och roligt, och jag trivdes som vanligt verkligen bra i hennes sällskap. Vi är så himla lika! Hon bryr sig inte om jag ser något urgulligt och blir tvungen att tvärstanna för att fotografera – som de här små vovvarna i skyltfönstret på Åhléns.

Hundar i julskyltningen på Åhléns city. Sällskap av Fru Hatt!

Oftast när jag går med älskaren R eller bästa M så suckar de besvärat och fnissar lite åt mig, men i dag var det minsann ingen som ens tyckte att det var det minsta konstigt! Efter vi skiljts åt kollade jag lite på julskyltningen som har börjat, fönstershoppade lite och sen åkte jag hem och vilade. Var helt slut – i dag är ju egentligen en sån där dag när jag bara är hemma och ligger i soffan med lurar i öronen och kaffe i muggen, men ibland måste man prioritera!

Om jag har tur så kommer älskaren R att hämta en borrmaskin från garaget på andra sidan stan i kväll. Han skulle visserligen jobba sent också, men i en perfekt värld så får jag äntligen upp mina tavellister från Ikea antingen i dag eller i morgon. Om jag hinner njuta av hans sällskap innan det är läggdags, alltså. Tavellisterna inhandlades för mer än en månad sedan, och jag fick skruvar av farsan för drygt två veckor sedan.

R litar inte på att jag kan sätta upp dem själv eftersom jag är astigmatisk och kan inte hålla i något stadigt särskilt länge, och tydligen insåg han relativt nyligen att borrmaskinen inte var hemma. Jag brukar inte tjata, men nu ber jag honom ganska ofta om hjälp med att få upp dem… Följetongen kanske fortsätter gällande de där listerna, det skulle inte förvåna mig det minsta, men jag har ganska höga förhoppningar om att det sker snart!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/sallskap-och-forvantningar/

2 kommentarer

  • tatiananovember 20, 2013 kl. 08:15
  • Svara

  Men vad göllig du är !
  Och det bästa av allt är att jag tycker likadant om dig 🙂
  Kram

  1. Tur det 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.