Skrivare och kopiator på gång!

Apropå allt pappersjobb nu (vilket förmodligen är en extrem topp, men det kommer ändå att vara väldigt mycket jämfört med vilken barnfamilj som helst fortsättningsvis), så blev jag så jäkla less på att jag inte har någon kopiator eller skrivare. Det funkar inte att gå och kopiera för fyra spänn per papper, för det blir alltid kö och svindyrt när man kommer med en hel lunta. Visst kan jag åka bort till Stadsdelsförvaltningen några stationer bort och göra det gratis, men då kostar det ju mig ändå 140 spänn i resor. Kopiera på jobbet, nej. Kanske om det inte var en välgörenhetsorganisation. Även om det inte rör sig om många kronor totalt, så ska de inte stå för något sådant.

Skrivare, printer, kopiator

Så i går lade jag ut en förfrågan på Facebook om någon hade en gammal skrivare med kopiator som de inte hade användning för, och jag fick napp! Inte bara en, utan två! Helt fantastiskt! Nu undrar ni kanske vad jag ska med två skrivare till, men jag ska självklart inte behålla båda själv. Ska se om drivrutinerna funkar med min dator, och så ska jag skänka bort den ena till en kompis som är i en liknande sits som jag. Sjuk, utförsäkrad, arbetslös – och massor med pappersjobb.

Min faster ska lämna den ena vid mitt jobb på måndag, och den andra ska jag hämta på andra sidan stan på onsdag. Det blir i kombination med lunch och med en kompis jag inte sett på ett par år, så det är så många rätt det bara kan bli. Jag blev verkligen skitglad och väldigt tacksam över att det finns folk som gärna ger bort det de inte har så stor användning för – mängden tid och pengar jag sparar på att ha en egen kopiator och skrivare gör faktiskt skillnad. Tack!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/skrivare-och-kopiator-pa-gang/

2 kommentarer

2 pingar

  • Tofflannovember 2, 2013 kl. 12:21
  • Svara

  Vilken kanontur! Min skrivare började krångla i torsdags, men jag sparkade igång den igen. Sen beställde jag nytt bläck – och det kom redan igår. För även som arbetslös måste man skriva ut MASSOR av papper… 🙁

  1. Ja, det är inte rimligt hur mycket som krävs! Hade verkligen tur, hoppas bara att drivrutinerna i gamla skrivare funkar med min någorlunda nya dator! 🙂

  • Kul vecka framför mig! -november 4, 2013 kl. 08:56

  […] brev som inte ska skickas, men det visar sig. Sen på lunchen kommer min fina faster förbi med sin skrivare, som jag tar med hem i taxin efter jobbet. Hon bor i närheten, så det var supersnällt att […]

  • Dokument och datasystembyte -november 4, 2013 kl. 19:20

  […] jag bara ta det lugnt hela kvällen och så kanske försöka be älskaren R hjälpa mig installera skrivaren som min faster lämnade hos mig i dag. Se om den fungerar, och om den fungerar ihop med min dator. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.