Stekta ägg och lekdag

I dag åker jag till syrran och hennes dotter, för vi ska ha en lekdag. Det har efterfrågats ända sedan vi var på Ikea, men nu blir det äntligen av. Älskaren R skjutsar. Han ska ändå dit, till sina föräldrars hus, så det passar ju bra. Jag åt en lätt frukost bestående av några stekta ägg, och en macka med skinka. Perfekt frukost!

Stekta ägg. Nyttigt och gott!

Stekta ägg är ju väldigt nyttigt. De innehåller massor med protein och bra fett, och dessutom är de goda. Jag rekommenderar verkligen såna här stekta ägg till alla som går på någon slags low carb-diet. De går även väldigt snabbt att tillaga, och innehåller mycket energi. Bra, för det lär jag behöva i dag! Förhoppningsvis har syrran gott kaffe att bjuppa på med jämna mellanrum så att jag orkar leka och pyssla extra mycket, fram tills systerdottern blir hämtad av sin pappa vid tretiden.

I dag är det ju Alla helgons dag, så det vore trevligt att ta en sväng förbi vackra Skogskyrkogården i kväll, och se det fantastiska landskapet med alla tända ljus och blommor. Det är säkerligen mycket folk där, men om jag orkar blir det en tur dit. Eller kanske i morgon kväll – nästan lika vackert men mycket mindre folk.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/stekta-agg-och-lekdag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.