Systerdotter kalasar hos mig

Min systerdotter fyller fem år om ett tag. Det var tänkt att kalaset för släkten skulle vara hemma hos syrran, men eftersom så många som bor i stan inte kunde komma, och det bara är jag och min gamla farmor härifrån som ska dit, så bestämde de sig för att ha det hemma hos mig i stället, om ett par veckor! Det är superbra för min del, mycket bekvämare för både mig och farmor.

Dessutom är det inte jag som bakar eller gör fika, utan det har syrran med sig. Mina föräldrar kommer också. De kan inte bli bättre! Jag skulle tro att min systerdotter tycker att det är en ganska bra lösning också, för hon gillar att leka med mig, och framför allt så gillar hon ju mina katter. Och att prata om katterna. Hon har veterinärplaner när hon blir stor, men om jag ser till mig själv så kan det komma att ändras några gånger på vägen. Hur som helst, hon är superpeppad inför att ha partyt hemma hos mig!

Grå katt, glad katt

Det roligaste av allt är att ge katterna godis, och att de blir så till sig när man ger dem god mat. När de äter något direkt ur handen, eller när man lägger ut godiset lite här och var så att de måste leta. Om jag känner min systerdotter rätt så kommer kalaset till stor del att bestå av dylika aktiviteter, förutom fika. Inte mig emot, och säkerligen inte katterna emot. De får lågkalorimat sen – någon har påpekat att de kanske inte är så smala och smärta som de borde vara… Men är det kalas så är det!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/systerdotter-kalasar-hos-mig/

2 kommentarer

    • Tofflannovember 12, 2013 kl. 17:59
    • Svara

    Härligt med kalas och BAKAT! Får man komma? Det är väl fiskdamm och godispåsar osså???
    /En som inte kalasat på länge

    1. Åh, fiskdamm!! Det hoppas jag verkligen, ska lobba för det! Det blir bara de närmast sörjande, tyvärr, men jag lovar att ha fiskdamm om du kommer hit någon gång! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.