Tofflan och bajs i brevlådan

Morgonens regn och grå himmel byttes ut mot några små glimtar av sol på eftermiddagen, och min dag blev upplyst av den härliga Tofflan. Min vän alltså, och inte något man har på fötterna. Vi sågs vid stället där hon skulle på intervju för ett jobb, och tog en fika på samma gata innan det var dags. Vi hann med en hel del prat på två timmar, och det var fantastiskt trevligt att prata ikapp!

Hon är en sån där människa som det verkar som om att man har känt varandra i hela livet när man pratar med varandra. Det går liksom av bara farten, och inget är för svårt eller privat att prata om. Jag hade i alla fall en underbar eftermiddag, och även om hon var väldigt nervös inför intervjun så hoppas jag att hon hade trevligt också. När jag kom hem möttes jag av det här – bajs i brevlådan, och den fick mig att tänka på Tofflan igen!

Bajs. Träffade Tofflan i dag, och den här påminner om henne!

Inte för att hon på något sätt luktar illa eller kan kopplas till bajs, mer än på det här sättet. Hon gillar de där små figurerna, så jag gjorde en liten akvarellmålning föreställande dem. Hon fick den när hon fyllde jämnt förra året, och jag tänker alltid på henne när jag ser dem. Just den här bajsfiguren var reklam för någon mobiloperatör, som jag själv tycker är just bajs, så det var ju passande. Nu håller jag alla tummar och tår för att hon får det där jobbet, för det står bara mellan henne och en annan person. Heja!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/tofflan-och-bajs-brevladan/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Härligt, Klara, att bli påmind om mig, eller hur?! 😉 Din Kiss & Bajs-tavla hänger på utsidan av min toadörr här hemma! Mycket snygg tavla!

  Tack snälla du för idag!!!
  Kram!

  1. Tack själv och kram! Det var ett roligt sammanträffande! 🙂

   1. Men du… vilken operatör har BAJS som reklam??? Ifall jag vill byta, menar jag! 😆

    En som varit fixerad länge

    1. Det är Comviq! Ganska söt liten bild faktiskt, R tänkte sätta upp den på jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.