Träningscykel

Jag har fått en träningscykel av älskaren R! Vet inte var eller när han köpte den, men den stod i hans föräldrars hus. Den är ganska stor och otymplig, men väldigt stabil och riktigt skön, med många olika grepp och lägen för händer och armar. Jag är väldigt glad över den, för jag måste röra på mig och orkar inte alltid gå till gymmet.

Dessutom mäter den en hel massa saker, även puls. En riktigt bra träningscykel, även jämfört med de som står på gym. De brukar nog vara sämre, när jag tänker efter. Jag är mindre glad över att den just är ganska stor och otymplig… Just nu står min träningscykel mellan matplatsen i köket och bredvid soffan i vardagsrummet, för det finns ingen annan riktigt bra plats.

Träningscykel

Vi skulle verkligen, verkligen behöva en större lägenhet, men det funkar ju inte bara att köpa en ny och mycket större. För någorlunda ny eller omgjord måste den vara, för att ha de finesser jag och min sjukdom kräver. Tvättstuga i det gigantiska badrummet, och breda dörrar till exempel. Det står verkligen möbler och saker precis överallt nu, och det var inte riktigt så jag hade tänkt mig när vi flyttade hit.

Men det är väl dumt att klaga över att man äger saker, när det finns folk som har fått sina hem bortblåsta, eller aldrig ens hade ett hem till att börja med. Lyxproblem. Det är inte så himla fint här inne med så mycket saker, men jag har det mesta jag behöver för att leva ett drägligt liv med den smärta jag uthärdar. Och det är gott nog.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/traningscykel/

2 kommentarer

1 ping

  • Tofflannovember 14, 2013 kl. 18:13
  • Svara

  Vilken fin! Många goda turer får en Toffla önska!

  1. Den är toppen, förutom att lägenheten är för liten dårå… 🙂 Tack, ska trampa ordentligt!

  • Dagen efter jobb -november 15, 2013 kl. 19:41

  […] frekvent mellan olika kontor, arkiv och skrivare. Jag tog sovmorgon i alla fall, och så har jag cyklat lite. Det blir inte så många minuter i taget, men tillräckligt för att pumpen där inne ska få […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.