Veckans plus, vecka 44

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till min fantastiska husläkare på Vårdcentralen, för jag trivs väldigt bra med henne. Hon har verkligen ansträngt sig för att ta reda på mer om min sjukdom, hon är väl förberedd och påläst när jag kommer dit, hon har studerat mina journaler och skrivit ett väldigt detaljerat intyg. Dessutom är hon villig att hjälpa och kommer med förslag – bara det är mer än vad många läkare jag träffat tidigare har brytt sig om.

Doktor

Vi får se hur det går med remissen till ortopeden också. Just remisser brukar ju vara det som går åt helvete när det gäller vårdcentraler och husläkare, men hon visste i alla fall att hon inte kunde skicka en direkt till ortopedteknikern, utan att den måste komma från en ortoped. Alltid något. Min förra läkare lovade att skicka remisser hit och dit, och gjorde det inte ens. Den enda gången han gjorde det så skickades den direkt tillbaka till honom, eftersom han inte hade behörighet att remittera dit, och jag blev självklart aldrig meddelad.

Hur som helst, vad som händer efter att min nya husläkare har skickat den är lite bortom vad jag kan kontrollera, mer än att ringa och höra om den har kommit fram, eller om den har skickats tillbaka. Jag är positiv, och hoppfull. Veckans plus går helt klart till min husläkare – hon var dessutom både trevlig och rolig, och sånt händer väl aldrig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/veckans-plus-vecka-44/

2 kommentarer

    • Mnovember 4, 2013 kl. 09:52
    • Svara

    Yay! Härligt att läkaren tycks vara bra. Vet ju själv hur viktigt det är.
    Kram från Kina!

    1. Kram! Ja, det känns hoppfullt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.