Veckans plus, vecka 45

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till alla fina farsor! Det är ju faktiskt fars dag i dag, och jag vill passa på att hedra både min egen, älskaren Rs och en hel del andra pappor i dag. Men bara de vettiga papporna, så klart. Inte de som skickar fram sina ungar till elefanter, de som föder sina barn med snabbmat eller de som inte hjälper till med allt de kan tänkas behöva.

Veckans plus går till de pappor som lär sina barn att bli kritiskt tänkande individer, som med gott självförtroende står på sina egna ben och kan resonera fram bra beslut. Jag läste någonstans en undersökning om vad pappor helst inte önskade sig i fars dagspresent, och det var en slips – samtidigt är en slips det de allra flesta köper, haha!

Jag tror aldrig att jag har gett min pappa en fysisk present på fars dag, men om jag kommer ihåg så brukar jag ringa. Det har säkert hänt att jag har glömt också, men jag tror inte att hans värld går under för det. I år blir han i alla fall förevigad i bloggosfären med en gratulation: Grattis, farsan!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/veckans-plus-vecka-45/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsannovember 13, 2013 kl. 17:59
  • Svara

  Tack rara Klara

  1. Varsågod! Jag försökte ringa, men ni var väl ute och roade er som vanligt. 🙂

  • Farsannovember 13, 2013 kl. 23:24
  • Svara

  I söndags åkte vi till Falköping för att äta gås mm i tre dagar. Pensionärsliv.

  1. Mmm, sjöfågel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.