Veckans plus, vecka 46

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till en liten rolig app till mobilen som heter Bitstrips. Man loggar in via Facebook, och så skapar man en egen liten avatar. Den kommer sedan att bli huvudpersonen i en nästan oändlig mängd serierutor, varav en del är riktigt roliga! Man kan även lägga till sina andra vänner från Facebook som antingen redan har gjort egna avatarer, eller skapa en åt dem. Här är Arga Klara.

Arga Klara på Bitstrips får Veckans plus!

Om man lägger till andra medlemmar från sin vänlista på Facebook som co-stars i serierna, så kommer det en hel del roliga versioner. Jag har gjort älskaren R (han håller minsann inte på med med sånt tidsfördriv och trams) till min medspelare i serierna, och jag ska se om jag inte hittar en rolig med honom i att visa någon dag också.

Ja, det är bara ett töntigt tidsfördriv, men det blir väldigt många roliga bilder, och jag har skrattat högt flera gånger när jag har gått in på Facebook och sett vad folk har delat från Bitstrips, och hur otroligt lika en del människors avatar är jämfört med hur de själva ser ut! Veckans plus alltså – Bitstrips.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/11/veckans-plus-vecka-46/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsannovember 18, 2013 kl. 00:02
  • Svara

  En viss likhet faktiskt.

  1. Visst är det! Jag gör en med dig senare i dag. 🙂

 1. Nästan på väg att skaffa Fejan-konto bara för Bitstrips! 😛

  1. Ha! Det är den bästa anledningen hittills! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.