Ballonger och elektricitet

Det blev ett par ballonger över efter festen förra lördagen. Jag hatar egentligen ballonger på så många sätt, men de hör ändå hemma på ett kalas. Jag hatar när de går sönder och smäller, jag hatar känslan när man håller i dem, och jag hatar att blåsa upp dem. Latex, gummi, plast – nej tack.

Men ballongerna fick en annan användning efter kalaset, för katterna har verkligen gillat dem. De har jagat dem, försökt bita på dem (men lyckligtvis har det gått dåligt), och puttat omkring dem över golvet. Eller ja, de gillar ballonger tills dess att någon gnuggar en mot pälsen så att de fastnar av den statiska elektriciteten. Så här.

Grå katt med ballong på ryggen. Roliga bilder på djur. Jag ogillar ballonger!

Haha, han blev ytterst besvärad av det! Efter någon sekund hoppade han ner och försökte gå därifrån, men liksom steppade fram diagonalt eftersom den satt fast på honom! Sen gick det inte att leka med ballongen på en stund, eftersom den bara fastnade på benen. Ballongerna räckte faktiskt väldigt länge, en dryg vecka. Sen började de att krympa, och blev ännu svårare att få grepp om. På gott och ont. Älskaren R stack sönder resterna av dem häromdagen, och luddskallen kunde för sitt liv inte förstå var den roliga leksaken tog vägen. Poor bastard.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/ballonger-och-elektricitet/

2 kommentarer

    • Tofflandecember 4, 2013 kl. 21:23
    • Svara

    Du skulle ha filmat!!! 😛

    1. Haha, han är så dum att han knappt fastnar på film! Nästa gång vi har ballonger på G ska jag vara redo. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.