Bra helg och hälsohem

Har precis lämnat av bästa fina E vid Arlanda Express, svurit över det skyhöga priset för en biljett, och redan känns saknaden stor. Jag har haft en så sjukt rolig och bra helg, att det nästan inte är sant. Visserligen har jag ondare än på väldigt, väldigt länge, och jag är tröttare än en sengångare som har sprungit ett maraton, men det gör inte så mycket. Jag skulle behöva åka på hälsohem en vecka…

I fredags var jag och E i stan, han skulle lämna in en gitarr på reparation. Sen gick vi in på någon slags möbelaffär, full med lump och svindyrt skit, och slog en lov. När vi gått ett varv runt butiken kom vi till kassan, och där stod bara en ful jävla kungspudel med tofs på huvudet.

Ursäkta mig, för ni…” hann jag säga, innan den gick och gömde sig under ett skrivbord. Snacka om dålig service. På kvällen hade vi jävligt kul, med musik och några glas vin för mycket.

Det resulterade i att vi alla mådde som rävar på lördag förmiddag, och kom inte igång riktigt förrän framåt klockan ett. Då hade jag massor att förbereda för middagen med min familj, så det ägnade jag hela eftermiddagen åt, samtidigt som jag försökte hålla mig vaken. Kvällen blev ändå riktigt bra, och maten var över förväntan, enligt farsan. Ett synnerligen gott betyg.

I dag har vi mest babblat bort förmiddagen, och så käkade vi en lyxig burgare innan vi skildes åt. Nu blir det stenhård vila och inget mer användande av armarna – det blixtrar i hela nacken och huvudet när jag lyfter dem – resten av dagen. Sjukt bra helg, och synd att det är 65 mil mellan oss. Jag känner ju tyvärr till Umeå efter alla besök på smärtkliniken där, men på den tiden bodde inte E där. Nu gör han det, så jag har en anledning att åka dit, om jag bara kan…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/bra-helg-och-halsohem/

1 ping

  1. […] Inget pynt här hemma ännu, alltså. Och inget glöggdrickande. Lussekatter ska man väl äta kring lucia, och inte nu? Ja, vad vet jag. Jag hatar lussekatter. Somnade i alla fall tidigt och hårt i går kväll, och nu är det vardag igen. Måndag betyder jobb för min del, och dit är jag på väg nu. Mina armar gör så jävla ont, jag måste försöka att inte lyfta dem en enda gång i onödan resten av veckan. Fyfan. Jag saknar min helg. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.