Bryner lök och undrar vems den är

När jag följde med älskaren R för att handla i går kväll så såg jag en massa burkar rostad lök stå vid brödavdelningen. Jag vet inte riktigt varför de stod där, bland alla limpor och bullar, men någon anledning fanns det säkert. Jag kunde dock inte utläsa på skylten vems lök det var. Min rostade lök? Rostade hela lökar? Bra fråga, men det fanns inget svar där. Konstigt att man inte kan skriva av texten såsom det står på burken…

Rostad lök på burk från Ica. Felstavad skylt.

Jag köpte självklart ingen. Hade inte gjort det ens om det stod på handlingslistan. Inte för att jag gillar rostad lök särskilt mycket – det smakar liksom ingenting utan tillför bara lite krisp. Det står på burken att den är smakrik, men jag håller inte med. Lite salt och lite sött, liksom. Men apropå lök, förra helgen skrattade vi gott åt Flott & Lagom, en revy som visades i TV4 1991, som brynte nämnda vara. Rekommenderar att ni tar en titt på sketchen här!

Hehe, när Ulf Brunnberg kommer ut på scenen är han redan helt paj, och Dan Ekborg verkar ha det jävligt svårt att inte få ett totalt psykbryt! Björn Gustafsson (även känd som Dynamitharry) är väl den som klarar av det bäst, men jävlar vad ont han måste ha haft i ansiktsmusklerna efteråt, haha! Att steka lök i någons sällskap blir aldrig riktigt samma sak efter att man har sett sketchen. Det blir en aning roligare.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/bryner-lok-och-undrar-vems-den-ar/

2 kommentarer

1 ping

    • piafia on december 11, 2013 at 21:10
    • Svara

    Det står inte med mikroskopisk text “ICA”s och sen “rostade lök” på skylten? Det hade kanske varit mer rätt. Och jösses…Bryner lök…helt underbar fnissorgie!

    1. De hade det missat på den stora skylten! Hehe ja, det är jobbigt att hålla igen skratten på det där viset! 🙂

  1. […] fattar ju som sagt inte riktigt grejen med stekt lök, förutom att man kan ha kul när man bryner lök, men så är jag ju ingen riktig karl heller. I mina kretsar skämtar man hej vilt om sådana […]

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.