Det är lugnt…

Sista jobbdagen för i år avklarad! Jag skulle ju egentligen ha min allra sista jobbdag i dag, men det blev tack och lov förlängt ytterligare en månad. Sen får vi se. Så länge jag klarar mig tills dess att jag (förhoppningsvis) får sjukersättning är det ju lugnt, annars blir det lite tufft att leva på 225 kronor om dagen. Brutto… Men det finns ju burkar att panta, och jag klarar ju definitivt av att sitta ute och tigga* så det är ju lugnt ändå.

Men nu är det ledigt i ett par dagar till. Jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med nyårsfirandet i morgon. Har en inbjudan till en fest, och vid behov kan festen flytta hem till mig, men jag vet inte ens om jag orkar med det. Jag är så trött, och har så ont, att även om folk har med sig mat så vill jag mest sitta i min hörna och pyssla med projekt och inte prata så mycket. Jag orkar inte vara trevlig, och om det inte känns helt annorlunda när jag vaknar i morgon så tänker jag prioritera min kropp och sitta hemma själv med älskaren R i stället. Vill bara ha det lugnt och tyst, partyhattarna får stanna i skåpet, Party-sodan likaså.

Coop Party-soda. Vill ta det lugnt.

Vi får se. Är inte alls sugen som det känns nu i alla fall, men å andra sidan känns det kanske bättre efter lite sömn. Förra året blev den stora nyårsfesten jag skulle ha väldigt liten på grund av sjukdom, så vi firade nyår ett par veckor in i januari i stället. Det gick alldeles utmärkt det också. Tänkte försöka skriva ihop någon sån där liten sammanställning över året som varit (2011 och 2012), så får vi se vilken misär det varit den här gången. Det kan väl inte bli mycket sämre nästa år?

* Ironi, inte ens det fixar min kropp.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/det-ar-lugnt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 30, 2013 kl. 19:11
  • Svara

  Oavsett hur du firar in det nya året vill jag önska dig ett riktigt gott nytt år! Både ditt och mitt 2014 måste bara bli bättre än 2013 – statistiskt sett.

  Kramar till dig och R!

  1. Ja, absolut! Det kan ju inte bli mycket sämre. Operationer, arbetslöshet och förnedring av diverse myndigheter… Det har liksom varit den röda tråden i år! Nu är det fanimej dags att bli bra! Kram!

  • Anettedecember 31, 2013 kl. 02:05
  • Svara

  Vi ska ha ett lugnt Nyårsfirande – bara jag o min man 🙂 Mat, godis och julklappsfilmer.

  Min man gick in i den berömda väggen hösten 2011. Sa upp sig i början av 2012. Var sjukskriven ett bra tag innan han kunde arbetspröva igen. I samma veva som han blev dålig skulle vi flytta till en mindre lägenhet eftersom barnen flyttat hemifrån. Då slet jag ut mig… Det blev lite för mycket av allt. Har även hjäpt andra mycket också o glömt mig själv. Sen kom kristallsjukan…och ja, jag mår lite si o så o orkar inte alltid vara social. Blir fort trött o tappar energi (sover inte så bra heller).

  Min man tampas med Arbetsförmedlingen o Försäkringskassan om ett arbete just nu med lönebidag. För tillfället jobbar han där som praktikant, vilket inte ger så mycket i plånboken…

  Jag är hemmafru sen ett bra tag. Kan tipsa dig om att gå med i olika konsumentpaneler på nätet – bra att dryga ut kassan med 🙂 Man samlar poäng och kan byta ut dem mot kontanter, presentkort eller prylar. I år har jag skrapat ihop nästan 1000 kr i kontanter och lika mycket i presentkort samt några fina saker också.

  Det finns en kvinna som har en mycket bra blogg där hon tipsar om allt gratis man kan skrapa ihop. Skickar länken till dig:
  https://www.nattstad.se/stonetag?page=1

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram <3

  1. Samma här, så skönt det ska bli med en lugn kväll! Att orka vara social är något som många tar för givet, men det är något av det jobbigaste som finns ibland. Att myndigheterna gör allt för att fälla krokben för en gör ju inte direkt livet roligare! Hoppas att din man blir anställd och att du får må bra, och att 2014 blir riktigt härligt för er, och tack för tipset!

   Gott nytt år och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.