Extrabatteri till telefonen!

Här kommer ett riktigt bra julklappstips till alla som är lite som jag själv, sitter och knappar på telefonen när jag inte har något annat att göra, och dessutom skriver en hel del i den! Det är bara en pryl som man egentligen inte behöver, men ändå är det oerhört irriterande när batteriet dör och man sitter helt sysslolös på resan eller när man väntar på ett viktigt samtal. Så vad kan man då behöva? Jo, ett litet extrabatteri till telefonen!

Jag har en powerbank, ett litet extrabatteri till telefonen som passar alla telefoner som kan laddas med USB-sladd (iPhone, Samsung, HTC, Sony och säkert fler också). Det är enkelt att ha med sig i väskan eller fickan, och räcker till en full laddning av batteriet till telefonen. Den lilla grejen har snabbt blivit väldigt populär och slagit försäljningsrekord. Bra grej som passar de flesta!


Missa inte...

Följ och dela:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Google+
https://argaklara.com/2013/12/extrabatteri-till-telefonen/
Instagram
PINTEREST
SHARE

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/extrabatteri-till-telefonen/

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE