Fårskinnstofflor och räkor

Julafton passerade lugnt förbi. Öppnade några paket älskaren R hade köpt och slagit in så fint, och det var precis vad jag hade önskat mig, fast en aning bättre! Jag fick ett par ordentligt varma äkta fårskinnstofflor från Shepherd, vilka var betydligt bättre än de jag sett ut på Coop för en hundring, ett väldigt stort presentkort på den lite större klädkedjan, en liten smidig häftapparat (som jag har saknat en dylik när jag har ägnat mig åt allt pappersjobb!), och en härlig bok. Och så de roliga bacon-produkterna som var både till mig och R, från fina E i Norrland, förstås! De här tofflorna var helt sjukt sköna, jag stolpade runt i dem hela kvällen, och de kommer definitivt att användas flitigt!

Äkta fårskinnstofflor från Shepherd

Vi käkade lunch i stan, men det var så jäkla regnigt och blåsigt att det inte var läge för att strosa omkring och blänga på saker. Det blev en kort tur, och sen hem till soffan igen med en kaffekopp, fårskinnstofflor och en bok. Lyxig middag bestående av toast med rökt lax, pepparrot och räkor, så bra det kan bli. En tupplur, lugn och ro, ingen TV. Ingen hets, inget firande, ingenting. Kanske har lite för mycket ingenting i livet generellt, men i går var det helt perfekt. Hur var din julafton?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/farskinnstofflor-och-rakor/

2 kommentarer

1 ping

  • nitiz.blogg.sedecember 25, 2013 kl. 19:06
  • Svara

  Tofflorna ser verkligen sköna ut!

  Min jul har varit så härlig hittills. Jobbat lite, träffat familjen. Haft det lugnt och skönt, ätit på tok för mycket mat och gosaker..

  1. Det låter helt perfekt! Vi har firat med min familj i dag, för mycket mat och godsaker här också. 🙂 Tofflorna är helt kanon, har ingen lust att ta av mig dem om jag inte måste!!

  • Lantstället och reseplanering -december 27, 2013 kl. 14:49

  […] eftersom golvet oftast är kallt ändå den här tiden på året så hade jag självklart de nya tofflorna med mig. Och på mig, typ hela tiden. Fick ett kärt mottagande av både hunden och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.