Feber och misär!

Men jag tror jag dör lite, vilken misär. Började känna mig en aning krasslig i går kväll, febrig och en lite anings ont i halsen, men jag får ofta feber som ett av de väldigt udda symtom som hör till Ehlers-Danlos syndrom (utan att vara sjuk på något annat sätt), så jag tänkte att det var en sån släng. Det var det inte. Genomled min väldigt korta arbetsdag trots att det hade varit betydligt skönare att ligga hemma i sängen, men sen slog det verkligen till.

Febertermometer tecknad, VAB. Feber.

Ont i halsen, fortfarande feber och nu även muskelvärk överallt. Om några timmar är det julafton, så jag ska försöka mota bort vad det nu är som försöker attackera mig så mycket det bara går! Att hitta på några större saker än att möjligen ta en fika någonstans går nog helt bort. Jag får nog aktivt försöka krya på mig i stället. Är inbokad hos föräldrarna på juldagen, så om jag inte har mer feber än så här så tänker jag pallra mig dit då i alla fall – om de vill ha med mig att göra. Vet att systerdottern säkert skulle uppskatta mitt sällskap, men vi övriga kan ju fira när som helst annars egentligen.

Sen på annandag jul åker vi ner till lantstället och firar lite med älskaren Rs föräldrar, som nu bor i sitt hus där permanent. Vår stuga är säkert kall och rå även om de sätter på elementen innan vi kommer, så jag kommer att sova med raggsockor, elmadrass och värmefilt. Men det är ju två och ett halvt dygn till dess, så förhoppningsvis hinner jag piggna till lite mer, och förhoppningsvis bryter det inte ut mer än så här. Ynk, snyft! Har i alla fall lyckats vara frisk och på jobbet under hela perioden hittills, vilket jag är väldigt nöjd med. Bara jag slipper feber så att jag orkar göra något så är jag nöjd…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/feber-och-misar/

2 kommentarer

    • Tofflandecember 23, 2013 kl. 19:49
    • Svara

    Men fy faaaan!… Som om du inte har nog…
    Krya på dig, Klara, snabbt!

    1. Tack! Jobbar hårt på det, och håller tummarna för att det inte blir värre än vad det är nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.