Gott nytt år!

Gott nytt år till alla ni fantastiska människor som kikar in här då och då! Era kommentarer och funderingar kring det jag skriver om betyder mycket för mig, så jag vill passa på att säga ett stort tack och hoppas att vi ses igen nästa år – kanske redan i morgon?

Jag stannar hemma i kväll och skippar tyvärr festandet. Det blir räkor och lite champagne tillsammans med älskaren R i stället, och det är jag helt nöjd med. Min kropp måste vila, om jag ska hänga med i ytterligare 60 år. Vilket jag lär göra, med tanke på den långlivade släkten…

Jag hoppas i alla fall att ni alla får ett gott nytt år, som på alla sätt och vis är bättre än det förra (även om det var bra!) och att ni får en fantastisk nyårsafton!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/gott-nytt-ar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.