Havssköldpadda som bästa vän

För ett tag sedan hittade jag min fina havssköldpadda, ett gosedjur, i en låda på vindsförrådet. Det var min bästa vän ett tag när jag var liten, och jag minns så väl lyckan när jag fick den av farmor och farfar! Den fick heta Sköldis, och tronar nu på en hylla i sovrummet.

Min vän Adrian, som skrev den fina annonsen på engelska om Lätt till måttligt deformerad Ponies R Us, och sedan direkt översatte den med Google Translate, skrev självklart en liknande annons om tröstande små sköldpaddor till salu, så here goes…

Havssköldpadda gosedjur

Hej flickor, pojkar, något osäkra vuxna och vem som helst som skulle kunna vara just det lite tråkigt … Idag har vi den absolut perfekta sak för dig! Nu du sitter där och tänker för dig själv, vad kan jag tänkas behöva att dessa andra människor gör? Jag är unik, jag är speciell, jag försöker svårt att inte gråta!

Sköldis! Det stämmer, är Sköldis fantastisk, han är en vänlig liten uppstoppad havssköldpadda (som en leksak, inte middag) och han är här för att göra din dag ljusare! Om du någonsin känner dig nere, kanske inte att ha en så bra dag, bara plocka upp honom och krama honom och du kommer att känna dig 1000 gånger bättre! Han är bara så bra!

Och… Jag ska inte ens berätta det här, men vi är vänner eller hur? Jag kan lita på dig. Sköldis har en särskild makt, till skillnad från alla andra fyllda havssköldpadda någonsin… Dina tårar föra Sköldis till liv! Just det, du börjar gråta och plötsligt är han en riktig, levande havssköldpadda (fortfarande inte till middag)! Och ärligt talat, vem skulle kunna stanna tråkigt om de bara tog ett uppstoppat djur till liv? Ingen, det är vem!

Jag hör vad du säger. Om mina tårar föra Sköldis till liv, betyder det att han är en demon som hämtar sin näring ur min sorg? Tja, kanske! Men han är bedårande! Och han gnisslar även när du krama honom! När han är ett uppstoppat djur… Jag kan lova er att jag aldrig har lagt märke till honom försöker stjäla min själ.

Så, hur mycket skulle du förvänta dig att betala för en sådan underbar följeslagare? Vissa människor förväntar sig att betala upp till 1 miljard dollar! Men, dessa människor är idioter och vi har slutat att fråga åsikter… Enda dag kan han bli din för lågt, lågt pris på bara $27,62! Ja, just det, köpa en själv, en för dina barn, inte en för din hund, ska du inte ge den till din hund, att vi blir mycket tråkigt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/havsskoldpadda-som-basta-van/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.