Hysteriskt lite här och var

Fyra dagar kvar till julafton. Antar att det är helt hysteriskt på stan i dag, och många har säkert tagit ledigt redan nu. I går morse var det knappt någon trafik, taxin kom i tid och jag slapp samåkning, så jag kom först av alla på hela kontoret till jobbet. Och kom självklart inte in. Det är en typiskt bra dag att stanna hemma i dag, men jag ska kanske försöka att få en klipptid ändå.

Sax. Jag måste klippa mig! Hår och hårvård. Säkert hysteriskt i stan!

Det var ju hysteriskt redan i helgen, och nu börjar väl folk panikshoppa. Jag har köpt julklappar av små svenska företag och hos välgörenhetsorganisationer, det känns både roligare och bättre. Kan förresten verkligen rekommendera Stadsmissionens affär i Kulturhuset, de har fina saker för vuxna och leksaker för barn, lite kläder och roliga prylar.

Måste fundera ut någon sorts plan för julafton också. Ska till mina föräldrar den 25:e, och då blir det med all säkerhet fullt ös för min del – min systerdotter är där då. De ska ha jullunch på julafton också, men jag vet inte om jag orkar. Det beror på dagsformen. Jag jobbar dagen innan julafton, och det är en ganska jobbig resa att göra två dagar i rad. Säkert helt hysteriskt i trafiken också. Sover jag över kommer jag inte att vara särskilt rolig för systerdottern, och det vore ju synd. En reservplan är alltså på sin plats. Hur firar du jul?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/hysteriskt-lite-har-och-var/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterdecember 20, 2013 kl. 09:52
  • Svara

  Hör stressas det inte. Tycker faktiskt det varit ganska lugnt hittills i julhysterin. Tempot skruvades upp lite i går men hyfsat lugnt.
  Själv skiter jag fullständigt i julen och lär med all säkerhet spendera den i ryggläge på soffan. Alla är ju upptagna på sitt håll så jag får nog vara i fred om ingen stör mig med sitt förbarmande. 😀

  1. Det låter skönt! Jag ska nog förbarma mig över en saftig biff någonstans – om något är öppet…

  • Tofflandecember 20, 2013 kl. 18:50
  • Svara

  Ja, mamma ska ju komma hit i morgon med riksfärdtjänst, men taxibolaget ringde inte igår som utlovat, så mamma är helhispig för hon har inte fått nån tid för avfärd. Mamma blir här två veckor, över nyår också. Det blir nog mest lugnt julfirande här för oss.

  1. Skönt! Hoppas att det funkar med den där jäkla färdtjänsten, och att du får lagom med egentid också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.