Ingenting-dag

December, alltså. Sju grader varmt, lite blåsigt. Härligt. I dag tänker jag inte göra mer än minsta möjliga, vilket i dag råkar vara ingenting mer än ett telefonsamtal till Vårdcentralen. Min tid i fredags blev ju inställd eftersom läkaren var sjuk, men de ringde aptidigt på morgonen efter en jobbdag och bästa E anlände ganska sent på kvällen, så jag var inte vid mina sinnens fulla bruk. Inte så många av dem i alla fall.

Jag kommer inte ens ihåg om de sa att de skulle ge mig en ny tid när läkaren är tillbaka, eller om jag skulle boka en själv. Jag kommer inte ens ihåg om jag frågade. Sen kanske en omgång med tvättmaskinen vore på sin plats. Eller inte. Den värsta smärtan i armarna börjar släppa nu, efter all matlagning i lördags. Sjukt att man ska behöva ha det så, men vad gör man? Inget, förutom att låta armarna ligga i träda några dagar. Det finns ingen annan bot.

Jag börjar faktiskt tro att det inte är så stor chans att jag får några pengar från Försäkringskassan, eftersom det blivit så många fel med andra saker den senaste tiden. Och det vore inte ett dugg okej, eftersom min bruttoinkomst ligger på drygt femtusen spänn. Nä, jag tar en ingenting-dag i dag. Livet kan vänta, för jag måste vila. Jag orkar verkligen ingenting alls.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/ingenting-dag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.