Inte kul

Nu vore det ju bra om jag hade något kul att skriva, men det har jag inte. Det känns som måndag trots att det är torsdag, och jag har jobbat min sista dag för den här veckan. I morgon kväll har vi julfest på jobbet, och det brukar alltid vara en riktigt fin tillställning som ordnas av både volontärer och anställda. På Rs fina jobb får de betala själva om de vill ha något julbord. Inte kul. Det slipper vi. Dessutom får vi ta med en respektive, så han ska med på min i stället, och skippar sin egen. Det är väldigt bra för min del, eftersom jag har svårt att röra mig när det är mycket folk på liten plats och dessutom barn som leker.

Det blir bra. Mindre kul, eller inte kul alls är att jag båda dagarna den här veckan har fått skälla ut mamman till ungen jag brukar samåka med i taxin. De kommer alltid sent (och de hämtar ungen före mig, för han ska bara till en förskola i området), och så har de begärt att chauffören ska ringa 3 minuter innan ankomst. Fine, om man nu fick fippla med telefonen medan man kör. Men även om chaufförerna gör det, så kan de få stå och vänta i en kvart där. I måndags åkte han och hämtade mig medan han väntade, sedan tillbaka dit – under konstant ringande fram och tillbaka, eftersom chauffören hade fått fel nummer.

Klocka

Mamman skällde ut chauffören eftersom han ringde till mammans syster – men det var ju det nummer hon själv angett. En halvtimme efter utsatt tid kom de ut, och då skällde jag ut henne. Har man bokat taxi 07.30 så är man där och väntar 07.25, oavsett om de ska ringa eller inte. Punkt slut, idioter.

Hon är helt ute och cyklar och verkar tro att ungen har någon slags limousinservice. I dag hände ungefär samma sak, men dessutom fungerade inte hans resekort när de äntligen klev in. Jävla nötter. Man får tyvärr ofta samåka med samma personer som åker på samma tid, och händer det igen skickar jag fan en faktura för sveda och värk för att jag måste vänta. Till mamman, alltså.

Det finns ingenstans att sitta där jag väntar, och det är ganska kallt. Undrar om man kan göra ett klagomål på andra kunder hos Färdtjänst? Jag ska fan prova, för det är inte kul att ha med dem att göra och bli hämtad en halvtimme efter utsatt tid på grund av dem. De två gångerna den här veckan är inte de första heller…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/inte-kul/

2 kommentarer

    • Nitizdecember 6, 2013 kl. 11:31
    • Svara

    Helt otroligt! Att det finns människor och taxi-chaufförer som inte bryr sig ett dyft om någon annan än sig själv!!
    Jag tycker att dom ska skämmas!!

    1. Ja, en del fattar ju inte när de borde skämmas! 🙁 Taxichaufförerna kan inte göra så mycket – de får inte betalt om de inte genomför körningen som den är bokad. Men jag kan skälla! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.