Julfest och köttsår

Julfest i kväll alltså! Vi får se hur länge jag pallar bland mycket folk, men vi ska dit i alla fall och käka lite och prata. Eftersom jag bara jobbar två dagar i veckan så är det många jag tidigare jobbat med, som jag aldrig längre träffar. Folk som enbart kommer in på andra dagar, och så självklart folk jag inte har tid att prata med så mycket när jag jobbar. Hoppas bara att älskaren R kommer hem i vettig tid från jobbet, så att vi inte blir så sena.

Det brukar inte vara någon särskilt stökig tillställning, som en julfest eller andra företagsfester kan vara på sina håll. Hela familjer är välkomna hit, och även om det går att köpa drinkar så är det aldrig någon som blir särskilt full. Det blir min tredje julfest på samma ställe, trots att jag bara jobbar i perioder lyckas jag alltid träffa in julen – det är alltid extra mycket att göra då, och som tur är har ingen opererat på mig så här års.

Det skulle ju fan inte funka, eftersom det är svårt att ha något annat än en löst sittande klänning på sig. Allt vad byxor eller leggings, eller till och med kjol heter, är helt omöjligt med ett stort köttsår på ryggen.

Fräscht va? Nej, men så ser mitt liv ut. Jag funderar ganska ofta på när nästa operation blir, för det kommer definitivt att bli minst en till. Senaste gången jag var på återbesök hos ortopeden sa han att nästa gång blir det ett betydligt större ingrepp.

Inte kul, men utstrålningen är redan tillbaka, och vissa rörelser gör så att jag skrynklar ihop hela kroppen av smärta. Men skit samma, i kväll ska jag göra mig i ordning för julfest och försöka ha det trevligt. Vad händer hos dig i kväll?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/julfest-och-kottsar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.