Kollegor, mat och Sven

Jag blev jävligt sur på en sak i går, men det får nu höra mer om efter helgen. Jääävligt sur. Drog ändå i mig lagom mängd smärtstillande och åkte till älskaren R till julfesten med mina kollegor på mitt jobb på kvällen. Det var, som jag hade gissat, massor med folk där som jag inte kände, men några bekanta ansikten hittade jag och hade roligt med. Ett tag verkade det som om alla från min anledning utom jag och en till hade dragit iväg, men de kom tillbaka efter ett par timmar. Lite trist, för man hinner ju aldrig prata när man jobbar.

Det hade blivit något fel med beställningen av mat också, eller om det var fel vid informationen om att man skulle anmäla sig. En del blev utan. Jag fick mat, för jag gick av misstag förbi hela kön och började från andra hållet. Men det var nog faktiskt tänkt att man skulle gå från båda hållen, för det fanns tallrikar och bestick där, och samma mat som om man började från andra hållet. Jag fick i alla fall lite mat, men blev utan efterrätt. En del blev utan mat helt och hållet – den tog helt enkelt slut. Det var västindiskt tema, med bland annat rice and peas och jävligt stark kyckling. Mycket kokosnötter och papegojor överallt.

Discokula, fest

Jag hade väldigt trevligt med mina kollegor, men stackars R kände ju knappt någon. Han hade ju inget problem med att prata med folk ändå, men vi stannade inte så länge. Efter kanske tre timmar gick vi därifrån. Tänkte ta en sväng på stan, men vi åkte hem i stället – det var inte skönt ute när resterna av Sven smekte våra kinder och det snöade en del. Inget särskilt upphetsande alltså, men ett lagom fredagsnöje.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/kollegor-mat-och-sven/

2 kommentarer

    • Mdecember 8, 2013 kl. 09:43
    • Svara

    Lyckades i alla fall sno åt mig lite granatäpple åt dig. Alltid något. =)

    1. Ja, det var säkert det godaste av allt som fanns att välja på ändå! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.