Komplettering och kontemplation

Det blev inte mycket gjort i går. Det var ganska fint ute, så vi tänkte ta en sväng till Sjöstaden för något ärende R hade, men där var det stängt. Övervägde att ta en promenad där ändå, men det blåste så jävligt att vi höll oss inne.

Dessutom var den där demonstrationen lite för nära där vi bor, och jag hade ingen lust att trängas med människor. Även om det går fredligt till så ser sig folk inte om, och om tusentals människor samlas i området så är det ganska stor risk att jag får jävligt ont.

R hade ingen lust att fixa med något hemma, så jag förberedde lite papper och prylar jag måste fixa med i morgon. Tänkte skicka in en komplettering i min överklagan gällande handikappersättning till Försäkringskassan, innehållande remissen, remissvaret och ett brev där jag specificerar vad jag efterfrågade på läkarbesöket.

Ytterligare ett litet bevis på att man inte alltid har något val. Måste ringa någon slags privat ortopedingenjör som läkaren hänvisade mig till också, och kolla vad det kostar när inte landstinget betalar. Hoppas att jag får svar på en gång, för det vore bra att kunna skicka med de uppgifterna också. Det står på hemsidan att kostnaderna kan täckas av försäkringsbolag, men det finns ju ingen svensk försäkring som täcker EDS.

Eftersom det är dagen före julafton har jag ingen jätteförhoppning om att de svarar, men jag provar ändå. Skulle inte tro att Försäkringskassan jobbar särskilt hårt med min överklagan de här dagarna eller nästa vecka ändå, så det gör inget om min komplettering inte kommer fram förrän på fredag eller måndag. Ja, så det var sådana ytterst irriterande saker jag ägnade mig åt i går. Det blir nog lugnt på jobbet i dag, sen är jag ledig resten av veckan – skönt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/komplettering-och-kontemplation/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.