Lätt till måttligt deformerad Ponies R Us

Jag har en online-kompis i Australien som fick inspiration till att skriva något, när jag kollade på några annonseringsförslag här på bloggen. Han kan ingen svenska, men tack vare Google translate lyckades han få ihop en smått särskriven och felaktig svensk annons för det inte helt riktiga företaget “Lätt till måttligt deformerad Ponies R Us“. Jag fick mig ett gott skratt, så jag tänkte bjuda er på hans fantastiskt målande beskrivning av var man kan handla en häst till dottern som verkligen, verkligen önskar sig en. Tack, Adrian!

—————————————————————————————————————————————

Har du någonsin suttit hemma, uttråkad , tänkte jag verkligen måste äga en ponny? Eller kanske du har en dotter/maka/granne/fullständig främling som du verkligen tycker förtjänar en ponny? Men ponny ägande är bara så dyrt, eller hur? Inte nu längre! Du kan skaffa dig en super billig ponny från “Lätt till måttligt deformerad Ponies R Us“.

Men vi inte bara sälja deformerade ponnyer! Våra ponnyer har en mängd olika problem, från ponnyer som saknas svansar, hår, öron och ögonfransar (inte nödvändigtvis alla, men mer än troligt att de flesta av ovanstående), till ponnyer med mellan 0 och 4 ben (ordet “ben” kanske inte betyder ben).

Vi har även några extra speciella ponnyer som de flesta andra ponny säljande platser kan överväga att vara osäljbara… Vissa anläggningar föredrar ponnyer som inte är närvarande i brand… Men här på “Lätt till måttligt deformerad Ponies R Us“, vi är villiga att förbise sådana smärre brister och passera besparingarna rakt fram till dig, våra värderade kunder!

Vill du ha en speciell färg ponny? Kanske en viss storlek? Vi kan färga din ponny för dig, medan du väntar! De flesta av dem har inte heller riktiga ben, så ändra storlek på dem för att matcha dina krav är otroligt lätt, bara några minuter med en såg och din lilla ponny är redo att gå!

Jag vet att du fortfarande tänker på dig själv: “Men jag är inte en rik miljardär, hur ska jag foder och hus min ponny?” Goda nyheter min vän! Våra ponnyer kommer från väldigt dåliga familjer och var du lägger dem, vad du än matar, det är nästan garanterat att vara en förbättring jämfört med vad de är vana vid, kommer din ponny att älska dig för evigt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/latt-till-mattligt-deformerad-ponies-r-us/

2 kommentarer

2 pingar

  • Iréne Pettersson on september 14, 2017 at 12:36
  • Svara

  Hej!
  Hästen som sitter med huvudet i ett träd tycker du tydligen är rolig…den är inte alls rolig, den har fastnat och fallit ihop…har du inte fattat det???
  Din humor är inte sund!!!!!

  1. Va, vilken häst? Har du ens läst vad jag skriver eller förstår du bara inte? Det roliga i den här texten är Google Translate.

   Ditt påhopp om min mentala hälsa är inte sunt, skärpning.

 1. […] Det kan ju även vara svårt att avgöra vilket slags djur en häst är! Och inte en häst från Lätt till måttligt deformerad Ponies R Us, utan en […]

 2. […] in a post in the near future…. But, for now… I am going to link you to a post, on Klara’s blog, that I wrote in english, translated into swedish and sent to her…. It only loses a little […]

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.