Pest eller kolera

Tio dagar kvar till jul. Jag är i ganska bra form i dag, antagligen för att gårdagen bestod av absolut ingenting från det att jag klev upp vid niotiden tills älskaren R kom hem vid läggdags. Jag försökte måla lite, men det gick inget vidare. Jag valde motiv och skissade av det – en uggla som i min version såg ut som en skelögd flodhäst. Tur att det finns sudd. Jag försöker igen en annan gång. Det är lustigt det där, jag vill gärna måla men jag har ingen aning vad jag ska måla, och när jag väl hittar något jag vill måla så är det alldeles för svårt!

Nåja. Det fanns mycket bra musik att lyssna på, mycket att läsa, och mycket att lära sig mer om. Bitcoins och annan digital valuta, till exempel. Mer om det senare, det är ganska intressant faktiskt. Har börjat samla lite på ett enkelt sätt, och en vacker dag kanske det blir användbart. Man kan ju alltid hoppas.

Pengar, mynt och sedlar

I dag drar jag iväg med bästa M någonstans på Kungsholmen. Har har julklappar att köpa, och jag har ett brev att posta. Det är mitt enda ärende på stan, men jag har massor av saker att fönstershoppa och i alla fall kolla på. Dessutom är det mysigt att bara dra omkring och prata, även om det säkert är jävligt mycket folk ute så här före jul. Älskaren R velar om han ska följa med eller inte – stannar han hemma måste han städa, och följer han med får han inte klaga. Pest eller kolera.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/pest-eller-kolera/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.