Problem uppskjutna en månad!

Jag har lyckats få mina problem uppskjutna ytterligare en månad! Pratade med chefen i går när jag var på jobbet, och det verkade inte vara någon större tvekan kring att behålla mig ytterligare en månad. Till att börja med, man vet liksom aldrig med det där stället. Ens död blir en annans bröd, bokstavligt talat. Men jag älskar att jobba där, och jag är väldigt glad att jag får fortsätta med mina utskrifter en månad till.

Tecknat kuvert, brev. Städning och gym, träningsvärken kommer som ett brev på posten. Om personal. Problem.

Januari är en ganska lugn månad där, så vi kommer säkert att hinna ikapp ganska snart. Sedan börjar nästa lilla hinder – kontoret ska flytta. Lite närmare hem för mig, men man slipper ändå inte problem i tunnlarna i morgonrusningen. Spar kanske 10 minuter på resvägen, men man vet ju ändå aldrig hur det är med Färdtjänsts förseningar och samåkningar med folk som alltid är sena. Men det blir säkert bättre i alla fall, för jag kommer inte att behöva åka via city någon mer gång.

I dag blir det alltså lite pappersjobb igen. Ansöka om extra arbetsresor hos Färdtjänst, kontakta Arbetsförmedlingen och meddela att jag inte tänker sätta min fot där på åtminstone en månad till. Måste även förbereda en lista med alla ärenden jag måste ta upp på läkarbesöket i morgon – mer om förberedelserna inför ett sådant lite senare i dag, förresten.. Puh, jag vill helst bara dricka kaffe och surfa lite. Är så oändligt less på allt vad pappersjobb heter!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/problem-uppskjutna-en-manad/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Å så skönt! En månad till är i alla fall en månad utan Arbertsförmedlingen! 🙂

  KRAM!

  1. Ja! Om jag har extrem tur hinner FK nå ett beslut innan dess, även om jag tror att det blir för snävt så kan det kanske gå…! Kraaam!

 2. ..det är din tur nu, vinden har vänt
  det bygger i från grunden
  på allt skit som har hänt…
  (eller nå’t liknande)

  Jippi! Ett steg i taget nu!

  1. Tack! Ja, jag har fått respit en månad till! 🙂 Det gäller bara att uthärda tills dess att jag får besked från Försäkringskassan – hoppas att de är snabba!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: