Prova allt minst en gång

Jag brukar alltid säga att man ska prova allt minst en gång. Den som har provat eller upplevt flest saker när den dör vinner, så enkelt är det. Och med det som en påminnelse fick jag och älskaren R ett paket av fina vännen E i Norrland, och jag är så öppensinnad jag bara kan bli inför att prova innehållet, nämligen det här!

Baconnaise, bacontandkräm och bacon breath mints. Uncle Oinker's savory bacon mints, Mr. Bacon's bacon flavored toothpaste. Man ska prova allt minst en gång!

Haha!! Baconnaise, vilket är ungefär som majonnäs men med smak av bacon, Uncle Oinker’s savory bacon mints, och Mr. Bacon’s bacon flavored toothpaste, som enligt anvisningen “Makes your breath bacon fresh“! Hahaha, sjukt kul, det ska bli roligt att testa de här sakerna! Baconnaise är säkert inte alls dumt att bre på en burgare eller på en BLT-macka, och minttabletterna är säkert helt okej. Det enda jag är lite rädd för att testa är tandkrämen, men den ska minsann användas i kväll!

Man ska prova allt minst en gång, och det här är saker som vi ofta snackar om, så det var ju verkligen mitt i prick! Dessutom är jag en baconälskare av rang, så det kunde inte bli så mycket bättre. Jag vet att flera av er håller med om att det här var en perfekt julklapp till oss, och att en del andra sitter med ett stort flin på läpparna.

Några kanske läser det här och mår lite illa när ni tänker på att borsta tänderna med baconsmakande tandkräm, men det måste ju vara betydligt godare än den där vidrigt sötsliskiga fruktsmaken på barntandkräm? Jag blev i alla fall riktigt glad för de fantastiska sakerna som inte kunde blivit mer mitt i prick – man ska prova allt minst en gång. Tack, kära E!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/prova-allt-minst-en-gang/

2 kommentarer

1 ping

  1. Håller med om det där med barntandkräm. Provade ju tandkräm från Lidl som hade “piratsmak”. Det var ganska sliskigt och med en knasig fruktsmak. Tror stenhårt på att baconsmak skåpar ut piratsmaken. 😀

    1. Haha, piratsmak borde innebära rom och blod! Jag tror också helt klart att bacon är bättre än syntetisk jordgubbe – och om ett par timmar vet jag säkert. :mrgreen:

  1. […] « Prova allt minst en gång […]

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.