Puh, bah samt humbug

Puh, i dag var det helt galet på jobbet. Det ringde inte så mycket, men jag skrev ut sisådär 8-9000 brev, och det blev en aning för mycket stå och gå. Hade tänkt flexa en halvtimme för att ligga på noll i timmar när året är slut, men det blev en halvtimme för mycket i stället. Får ta igen det på måndag i stället, och lite mer därtill. Mina fina volontärer som ska vara lite lediga över jul gav mig ett fint kort och vackert röda jultulpaner!

En bukett röda tulpaner. Helt slut efter en dag på jobbet, puh!

Sen hade jag planerat att klippa mig, så jag åkte till favoritfrisören. Hon hade tyvärr inte tid förrän efter en timme, och den väntetiden hade jag inte orkat med. Åkte hem och får försöka boka in en tid i morgon eller i helgen i stället. Jag ser ut som en golvmopp i håret, hjälp! Bah samt humbug! Nåja, det är inte så många som ser mig de närmsta dagarna ändå, om jag inte får en klipptid.

Jag tänker inte göra ett dugg mer i kväll i alla fall. Älskaren R får fixa mat om jag ska äta något, det går inte att laga något. Helt slut. Eller jo, visst går det att laga något, men jag kan inte. Möjligtvis tänker jag slå in en julklapp som jag köpte till R för 6 kronor. Han vill inte ha något, men en symbolisk liten klapp slipper han inte undan. Puh, bah, humbug samt godnatt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/puh-bah-samt-humbug/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.