Röda mattan

En del kämpar hela livet för att någon gång få gå fram längs röda mattan i rampljuset. Andra bryr sig inte. Jag tillhör den senare kategorin, även om det är roligt att gå på events och olika sorters tillställningar så har jag aldrig brytt mig om att gå bara för att synas. Jag kollar hellre på andra. Däremot har jag ju saker att säga, som ibland är viktiga och relevanta, och jag vill att någon lyssnar – alltså läser. Men röda mattan strävar jag inte efter. Frågan är vad den här typen gjorde. Var den på väg in, eller på väg ut?

Banan på röda mattan

Kanske utslängd från hotellet eftersom den betett sig illa, eller på väg in men halkat på ett bananskal och blivit liggande? Det såg i alla fall väldigt roligt ut där den låg framför röda mattan och verkade vara på väg åt något håll.

Vilket slöseri med bananer, förresten. Om man tappar en banan på gatan kan man väl ändå ta upp den och äta den, eller finns det folk som äter bananer med skalet ? Kanske den hade blivit tappad på vägen, utslängd genom en bil (varför slänger ungar ut saker de inte vill ha ur fönster på bilar förresten?) eller genom ett fönster på huset tvärs över gatan. Hoppas i alla fall att den gjorde någon hungrig stackare lite gladare, i stället för att bara hamna i soporna.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/roda-mattan/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 15, 2013 kl. 19:05
  • Svara

  Härlig bild som man kan tolka in mycket i! 🙂

  1. Ja, den såg väldigt ensam och malplacerad ut – vart var den egentligen på väg?!

  • Petterdecember 15, 2013 kl. 20:32
  • Svara

  Eller så är den inte på banan. Hehehe……. Nä, jag har inga problem att äta bananer som hamnat bredvid. De har ju en suverän förpackning som skyddar mot mycket klåfingrighet.

  Precis som du är jag inte mycket för att synas. Eller…?? Varför har jag en blogg och postar lite bilder här och där. Hmmmm…. 😀
  Fast det där med att stå i rampljuset bland en massa kändisar har jag aldrig brunnit för. Enda gången skulle väl vara om det är någon jag beundrar eller högaktar och det är sällan det är kändisar folk i allmänhet gillar.
  Skulle nog inte gå på Nobelfesten om jag blev inbjuden. Jag skulle aldrig palla med den tillställningen.

  1. Hehe! Ja, det är ju inget fel på innehållet alls! Att blogga är en helt annan grej, tycker jag. Visst finns det bloggare som bara strävar efter att bli kända och synas, men då är det ju sällan innehållet i bloggen är särskilt intressant om man är äldre än 15. Jag skulle nog inte heller gå, jag kan inte sitta så länge. 😀 Skulle nog hamna i rampljuset om man ställer sig upp och äter maten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.