Staken på plats!

Ha! Jag trodde ju inte att jag skulle ha någon adventsljusstake i år, eftersom den jag fick (eller tog) av ”svärmor” när de rensade ur huset var alldeles för gammal för att passa i våra moderna eluttag, men nu ni! Staken är på plats och lyser! Den är ju inte särskilt hipp och verkligen inte i stil med den i övrigt väldigt moderna lägenheten, men staken lyser. Jag är nöjd.

Älskaren R investerade faktiskt i en ny kontakt – på eget initiativ – och lade ner hela tretton kronor på den! Jag är imponerad. Hade aldrig trott att staken skulle lysa i år, eller någonsin för den delen. Men jag hade fel, ibland händer det oväntade.

Brun adventsljusstake. Staken lyser äntligen!

Har påmint R om lådan med julsaker som står på vindsförrådet, men den står fortfarande där uppe. Inte för att jag brukar vara där uppe och rota bland allt mög han har, jag tror knappt att jag kan lyfta ner något ändå, men nu är jag förbjuden att ens gå dit. Han har till och med gömt nycklarna i sitt kassaskåp! Det rör sig om en julklapp, och tydligen är jag inte att lita på när det gäller presenter. Särskilt inte när jag går hemma hela dagarna och är uttråkad… Men jag skulle faktiskt aldrig tjuvkika, även om jag blir som ett litet barn när jag får presenter. Nu tindrar det i fönstret i alla fall, mina ögon får vänta!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/staken-pa-plats/

2 kommentarer

    • Nitizdecember 13, 2013 kl. 15:35
    • Svara

    Plötsligt händer det!! (Du behövde inte tjata om att få fram staken, menar jag)

    1. Verkligen! Det var både oväntat och nästan lite lustigt, för han hatar pynt och tycker också att den är ful! :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.